Buradasın
Arçelik çok amaçlı pişirici nasıl kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arçelik çok amaçlı pişirici kullanımı için bazı öneriler:
- Basınçlı ve basınçsız pişirme: Basınçsız pişirmelerde buhar valfinin açık, basınçlı pişirmelerde ise kapalı olmasına dikkat edilmelidir 1.
- Su birikme haznesi: Pişirme esnasında yoğuşan buharın dışarıya taşmaması için su birikme haznesinin takılı olduğundan emin olunmalıdır 1.
- Et pişirme: Bonfile, antrikot gibi kassız ve pişirme süresi az olan etlerde düşük-orta basınç seviyesi kullanılabilir 1.
- Baklagil pişirme: Kuru fasulye veya nohut gibi gıdalar, önceden suda dinlendirildikten sonra "Basınçlı Pişirme Baklagiller" programında 10-20 dakika haşlanmalıdır 1.
- Temizlik: Sızdırmaz conta yuvası, 2 ayda bir deterjan ve fırça ile temizlenmelidir 1.
Ek özellikler:
- LCD ekran: Cihazın tüm işlevlerine kolay erişim sağlar ve adım adım rehberli pişirme süreci sunar 1.
- Güvenlik: 13 farklı güvenlik sensörü ile aşırı ısınma, yüksek basınç ve elektrik voltajı gibi tehlikelere karşı koruma sağlar 1.
- WiFi bağlantısı: HomeDirect uygulaması ile uzaktan kontrol ve özel tariflere erişim imkanı sunar 1.
- Programlar: Yavaş pişirme, tandır, sote, haşlama gibi 13 farklı otomatik yemek programı bulunur 13.
Kullanım kılavuzuna başvurarak daha detaylı bilgilere ulaşılabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: