• Buradasın

    Elinde megafon olan adam ne anlatıyor?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Elinde megafon olan bir adamın ne anlattığına dair güncel bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, geçmişte elinde megafon olan bazı kişilerin anlattıkları hakkında bilgi mevcuttur:
    • Adana'da bir adam 1. Dolandırıldığını iddia eden adam, gecenin bir vakti eline megafonu alarak parasını almak için sokağa çıkmıştır ve "Paramı ver" diyerek isyan etmiştir 1.
    • Van'da bir esnaf 35. Abdullah Onar adlı esnaf, zamlara tepki göstermek için eline megafon almış ve "Her gün zam, ne olacak?" diyerek ekonomik krize isyan etmiştir 35.
    • Askerler 4. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kartal Köprüsü ve Samandıra gişelerinde görevli askerler, sıkıyönetim ilan edildiğini vatandaşlara megafonla duyurmuştur 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Megafon ne işe yarar?

    Megafon, sesin şiddetini yükseltebilen ve ayrıca sesi belirli bir yöne doğru yönlendirebilen bir ses aygıtıdır. Kullanım alanlarından bazıları: Polis, itfaiye ve güvenlik görevlileri. Protesto gösterileri ve mitingler. Eğitim kurumları. Açık hava etkinlikleri, futbol maçları ve diğer toplu etkinlikler. Seyyar satıcılar. Megafon, genellikle bir mikrofon ve hoparlör ile birlikte kullanılır.

    Megafonu kimler kullanır?

    Megafonu kullanan bazı gruplar: Polis, itfaiye ve güvenlik görevlileri. Sivil toplum kuruluşları ve gruplar. Eğitim kurumları. Turist rehberleri. Seyyar satıcılar. Animatörler ve din görevlileri. Ayrıca, megafonlar ses sistemine ihtiyaç duyulan her türlü ortamda kullanılabilir.