• Buradasın

    Cumhurbaşkanı Erdoğan her şeyi düzelteceğiz dedi mi?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Evet, Cumhurbaşkanı Erdoğan her şeyi düzelteceğiz demiştir.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Aralık 2024 tarihinde AK Parti Kocaeli 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Son seçimlerden çıkardığımız dersler ışığında gereken düzeltmeleri her kademede yapıyoruz ve yapacağız" ifadelerini kullanmıştır 1.
    Ayrıca, 6 Temmuz 2023 tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda da "Nerede bir hatamız olmuşsa, hiçbir komplekse kapılmadan kabullenecek ve düzeltmenin yollarını arayacağız" demiştir 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kapak sözü ne zaman söylendi?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kapak sözü, "Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemini başlatıyoruz" ifadesi, 18 Kasım 2020 tarihinde söylendi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son uyarısı nedir?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son uyarısı, sanal bahis ve kumar bağımlılığı ile ilgilidir. Bunun dışında, 16 Ağustos 2025 tarihinde, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine dayanarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin demografik yapısıyla ilgili endişelerini dile getirmiştir.

    Erdoğan verdiği sözleri tuttu mu?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, verdiği sözleri tuttuğunu çeşitli durumlarda ifade etmiştir: 1. 2023 yılında yaptığı bir konuşmada, muhalefetin verdiği sözleri tutmadığını, kendilerinin ise tüm sözleri yerine getirdiklerini belirtmiştir. 2. 2021 yılında ise son 19 yılda millete verdiği tüm sözleri tutan bir kadro olduklarını ve bundan sonra da insanlarına mahcup olmayacaklarını söylemiştir.

    Erdoğan seçim sonrası ne dedi?

    Erdoğan, seçim sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini demokrasimize yakışır bir olgunlukla hamdolsun tamamladık". "Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehirlerimize, mahallelerimize ve köylerimize hayırlı olmasını diliyorum". "Belki de şimdi sahura kadar evde dertleşeceksiniz, hasbihal edeceksiniz, ondan sonra sahur, yarın okullar tatil". "Seçim sonuçlarının net bir şekilde ortaya çıkmasından sonra kapsamlı bir değerlendirme yapacağız". "Milletin verdiği mesaj gayet net. Güneşi gören buz gibi erimemek, eleştirdiğimiz partilere benzememek ve daha ağır bedeller ödememek için hatalarımızı görüp kendimizi toparlamak, milletle gönül köprülerini yeniden güçlendirmek zorundayız".