Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şamandıralı balık avı yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Olta Kamışı ve Makinesi: Hafif ila orta ağırlıkta bir kamış ve uygun bir olta makinesi seçilmelidir 1.
- MisinA: 0.20 ila 0.35 mm arasında misina kullanılmalıdır 1.
- Kurşun: Şamandıranın yemi istenilen derinliğe indirmesi ve dengesini sağlaması için gereklidir 1.
- Kanca: Avlanacak balığın büyüklüğüne uygun kanca seçilmelidir 1.
- Yem: Yapay yemler veya canlı yemler (solucan, böcek) kullanılabilir 12.
Kurulum:
- Makineye ve kamışa misina kesin bir şekilde sarılmalıdır 1.
- Şamandırayı misinaya yerleştirin ve istediğiniz derinliğe ayarlayın 1.
- Kurşunu şamandıranın altına, yemin suyun istediğiniz derinliğinde kalmasını sağlayacak kadar koyun 1.
- Kanca ve yemi bağlayarak takımı suya gönderin 3.
Teknikler:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: