Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Salamander, restoran ve profesyonel mutfaklarda kullanılan, yüksek sıcaklıkta pişirme, kızartma, gratinleme ve yiyecekleri sıcak tutma işlevlerine sahip bir fırın türüdür 234.
Salamanderın bazı kullanım amaçları:
- Et ve deniz ürünleri: Dış yüzeylerini çıtır hale getirmek 34.
- Gratin yemekleri: Lazanya ve sebzeli graten yemeklerinin üzerini kızartmak 34.
- Tatlılar: Karamelize tatlılar hazırlamak 13.
- Tost ve sandviçler: Dış kısımlarını gevrek hale getirmek 34.
- Servis öncesi son dokunuşlar: Hazır yemekleri sıcak tutmak veya sipariş öncesinde son ısıtma işlemini yapmak 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: