Buradasın
Genç İDSB'nin yaptığı çalışmalar nelerdir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Genç İDSB'nin (İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Gençlik Kurulu) yaptığı bazı çalışmalar:
- Uluslararası Gençlik Buluşmaları (UGB) 134. 40'tan fazla ülkeden 100'den fazla gencin katıldığı bu toplantılarda, ekonomik, sosyal, siyasi, kültürel ve dini konularda görüş alışverişi yapılır 134.
- İslam Dünyası Akademisi (İDA) 134. Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezleri ile ortak yürütülen bu projede, kriz bölgeleri, enerji politikaları gibi çeşitli alanlarda akademik eğitim ve bilgi aktarımı sağlanır 134.
- Ülke Masaları Projesi 134. Her ülke için uzman yetiştirmeyi hedefleyen bu proje, ilgili ülkelere ziyaretler düzenlenerek teorik bilgilerin sahada değerlendirilmesini amaçlar 134.
- STK Akademileri 1. Farklı ülkelerden STK temsilcilerinin, Türkiye'deki başarılı STK'ların yetkilileriyle bir araya gelerek tecrübe alışverişi yapmasını sağlayan bir programdır 1.
- Konferanslar, seminerler ve istişare toplantıları 1. İslam dünyasının farklı bölgelerindeki sorunlara dikkat çeken ve bu sorunları çözmeyi amaçlayan etkinlikler düzenlenir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: