Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Makalenin kapak sayfasında olması gerekenler:
- Makale başlığı 135. Başlık, kelimelerin ilk harfleri büyük diğer harfler küçük olacak şekilde, dik ve koyu olarak yazılmalıdır 35.
- Yazar bilgileri 135. Yazarların tam adları, bağlı bulundukları kurum, e-posta adresi ve ORCID numarası yer almalıdır 35.
- Sorumlu yazar bilgileri 35. Sorumlu yazarın isim ve iletişim bilgileri ayrıca belirtilmelidir 5.
- Lisansüstü tez ürünü olup olmadığı 35. Makalenin lisansüstü tez ürünü olup olmadığı bu sayfada belirtilmelidir 35.
- Daha önce sunulmuş veya tezden üretilmiş olma durumu 35. Çalışma, daha önce bir kongre ya da sempozyumda bildiri olarak sunulmuş ise veya yazarlardan birisinin yüksek lisans veya doktora tez çalışmasından üretilmişse bu sayfada belirtilmelidir 35.
- Destekleyen kuruluş bilgisi 3. Eğer makale bir proje ya da çalışma kapsamında hazırlanmışsa bu durum belirtilmelidir 4.
Ayrıca, DERGİPARK sistemine yüklenecek makalelerde, makalenin yazım dilindeki başlığın yanı sıra, İngilizce başlık da yer almalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: