Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Suda yüzen bazı meyveler:
- Elma 25. Çoğu elma çeşidinin yoğunluğu sudan daha düşüktür 2.
- Portakal 25. Yüksek hava içeriği ve düşük hamur yoğunluğu nedeniyle genellikle yüzer 2.
- Muz 25. Sudan daha az yoğundur ve genellikle yüzer 2.
- Greyfurt 2. Hava cepleri ve düşük hamur yoğunluğu nedeniyle yüzer 2.
- Limon 25. Düşük yoğunluğu nedeniyle yüzmeye eğilimlidir 2.
- Lime (kireç) 2. Düşük yoğunluk ve hava içeriği nedeniyle genellikle yüzer 2.
- Kiraz 2. Yüksek hava içeriği ve düşük hamur yoğunluğu nedeniyle sıklıkla yüzer 2.
Bir meyvenin olgunluğu ve tazeliği de yoğunluğunu etkileyebileceği için yüzme yeteneğini etkileyebilir; olgun meyveler, olgunlaşmamış olanlara göre daha az yoğun olma eğilimindedir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: