Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et işleme modülünün süresi, modülün türüne ve sınıfına göre değişiklik göstermektedir:
- 10. sınıf: "Kütle Ölçümü" modülü 40/16 ders saati, "Laboratuvar Temel İşlemleri" modülü 40/24 ders saati olarak önerilmektedir 3.
- 11. sınıf: "Taze Et Çeşitlerinin Hazırlanması" modülü 40/38 ders saati olarak önerilmektedir 35.
- 12. sınıf: "Et ve Et Ürünlerinin Satışa Hazırlanması" modülü 80/66 ders saati, "Et ve Et Ürünlerinin Satışı" modülü 80/78 ders saati olarak önerilmektedir 35.
Ayrıca, "Emülsiyon Tipi Et Ürünleri Üretimi" ve "Pastıra Üretimi" gibi modüllerin süreleri de 40/36 ders saati olarak belirtilmiştir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: