• Buradasın

    Aof tek ders sınavı ne zaman aöf tek ders sınavına kimler girebilir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bünyesinde tek ders sınavı uygulaması bulunmamaktadır 13.
    AÖF tek ders sınavına girebilecek kişiler ise örgün programlarda belirli koşullar altında tek ders sınavı hakkı verilen öğrencilerdir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    AÖF sınavları online mı?
    2024 yılı AÖF sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir, online sınav uygulaması yapılmayacaktır.
    AÖF sınavları online mı?
    Ata aöf tek ders geçme notu kaç?
    ATA AÖF'de tek ders geçme notu, 4.00 üzerinden 2.00 olarak belirlenmiştir.
    Ata aöf tek ders geçme notu kaç?
    Hafta sonu yapılacak AÖF sınavları nasıl olacak?
    Hafta sonu yapılacak AÖF sınavları, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirilir. Sınav saatleri: - Sabah oturumları: Saat 09.30'da başlar. - Öğleden sonra oturumları: Saat 14.00'te başlar. Sınav giriş belgeleri, Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden erişilebilir ve sınavdan bir hafta önce yayımlanır.
    Hafta sonu yapılacak AÖF sınavları nasıl olacak?
    Tek ders sınavına giremedim ne yapmalıyım?
    Tek ders sınavına giremeyen öğrenci, aşağıdaki adımları izlemelidir: 1. Mazeret Belgesi Hazırlama: Öğrenci, mazeretini belgelendirmek zorundadır. 2. Belgeyi Teslim Etme: Belge, olayın gerçekleştiği tarihten itibaren en geç 3 iş günü içinde ilgili dekanlığa veya müdürlüğe teslim edilmelidir. 3. Dilekçe Yazma: Öğrenci, mazeretli sınava girmek istediği dersleri belirten bir dilekçe yazarak dekanlığa veya müdürlüğe başvurmalıdır. Eğer öğrenci, tek ders sınavı için gerekli şartları sağlamışsa, bu sınava girme hakkı vardır.
    Tek ders sınavına giremedim ne yapmalıyım?
    AÖF sınavları kaç gün sürüyor?
    AÖF sınavları iki gün sürmektedir.
    AÖF sınavları kaç gün sürüyor?
    AÖF ders geçme nasıl oluyor?
    Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ders geçme sistemi şu şekilde işlemektedir: 1. Başarı Notu Hesaplama: Bir dersten başarılı sayılabilmek için en az 35 puan almak gerekmektedir: - Standart Hesaplama: Başarı Notu = (Ara Sınav Notu x 0.30) + (Dönem Sonu Sınav Notu x 0.70). - İngilizce Öğretmenliği Programı: Ara sınav notunun %40’ı ve dönem sonu sınav notunun %60’ı alınarak hesaplama yapılır. 2. Harf Notları: Hesaplanan başarı notu, harf notlarına dönüştürülür ve şu anlamlara gelir: - AA, AB, BA, BB, BC, CB, CC: Geçer not. - CD, DC, DD: Koşullu geçer notlar, Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00 veya üzerindeyse başarılı sayılır. - FF: Kalır not, dersi tekrar almak gerekir. 3. Akademik Yetersizlik Uyarısı: GNO’su 2,00’ın altında olan öğrencilere akademik yetersizlik uyarısı yapılır.
    AÖF ders geçme nasıl oluyor?
    ATA AÖF tek ders sınavları nasıl oluyor?
    Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) bünyesinde tek ders sınavı yapılmamaktadır.
    ATA AÖF tek ders sınavları nasıl oluyor?