• Buradasın

    AÖF 2 yıllık yaz okulu kaç ders?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    AÖF 2 yıllık yaz okulunda en fazla beş ders seçilebilir 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    Yaz okulunda en az kaç ders almak gerekir?
    Yaz okulunda en az bir ders almak gerekmektedir.
    Yaz okulunda en az kaç ders almak gerekir?
    AÖF 2 yıllık bölümler hangi dersler var?
    AÖF 2 yıllık bölümlerinde yer alan bazı dersler şunlardır: Acil Durum ve Afet Yönetimi: Temel Afet Bilgisi, Afet Yönetimi, Acil Durum Planlaması. Aşçılık: Mutfak Uygulamaları, Beslenme İlkeleri, Gıda Güvenliği. Bankacılık ve Sigortacılık: Bankacılık İşlemleri, Sigortacılık, Finansal Piyasalar. Bilgisayar Programcılığı: Programlama Temelleri, Veri Yapıları, Algoritma. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı: Ofis Programları, İletişim, Yönetim ve Organizasyon. Çocuk Gelişimi: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Erken Çocukluk Eğitimi, Özel Eğitim. Bu bölümler, genel olarak önlisans programları kapsamında yer almaktadır.
    AÖF 2 yıllık bölümler hangi dersler var?
    AÖF 2 yıllık bölümler ders seçimi nasıl yapılır?
    AÖF 2 yıllık bölümlerde ders seçimi aşağıdaki adımlarla yapılır: 1. aosogrenci.anadolu.edu.tr adresine giriş yapın. 2. Öğrenci şifreniz veya e-Devlet şifreniz ile sisteme giriş yapın. 3. Soldaki menüden "Ders Ekle/Sil" bölümünden ders seçiminizi yapın. 4. Seçtiğiniz dersleri onaylayın. Ders seçimi yapmadan önce, kayıt yenileme ücretini ödemeniz gerekmektedir.
    AÖF 2 yıllık bölümler ders seçimi nasıl yapılır?
    AÖF'de yaz okulunda 5 ders almak zorunlu mu?
    AÖF'de yaz okulunda 5 ders almak zorunlu değildir, ancak en fazla 5 ders seçilebilir.
    AÖF'de yaz okulunda 5 ders almak zorunlu mu?
    AÖF bütünleme yerine yaz okulu var mı?
    Evet, AÖF'te bütünleme sınavı yerine yaz okulu bulunmaktadır.
    AÖF bütünleme yerine yaz okulu var mı?
    AÖF 2 yıllık bölümler nelerdir?
    AÖF'de 2 yıllık (önlisans) bölümler şunlardır: 1. Acil Durum ve Afet Yönetimi; 2. Aşçılık; 3. Bankacılık ve Sigortacılık; 4. Bilgisayar Programcılığı; 5. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı; 6. Coğrafi Bilgi Sistemleri; 7. Çağrı Merkezi Hizmetleri; 8. Çocuk Gelişimi; 9. Dış Ticaret; 10. Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı; 11. Emlak Yönetimi; 12. Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon; 13. Ev İdaresi; 14. Fotoğrafçılık ve Kameramanlık; 15. Halkla İlişkiler ve Tanıtım; 16. İlahiyat (Arapça); 17. İnsan Kaynakları Yönetimi; 18. İş Sağlığı ve Güvenliği; 19. İşletme Yönetimi; 20. Kültürel Miras ve Turizm; 21. Laborant ve Veteriner Sağlık; 22. Lojistik; 23. Marka İletişimi; 24. Medya ve İletişim; 25. Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası; 26. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları; 27. Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi; 28. Radyo ve Televizyon Programcılığı; 29. Sağlık Kurumları İşletmeciliği; 30. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği; 31. Sosyal Hizmetler; 32. Sosyal Medya Yöneticiliği; 33. Spor Yönetimi; 34. Tarım Teknolojisi; 35. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik; 36. Turizm ve Otel İşletmeciliği; 37. Turizm ve Seyahat Hizmetleri; 38. Yaşlı Bakımı; 39. Yerel Yönetimler; 40. Web Tasarımı ve
    AÖF 2 yıllık bölümler nelerdir?
    AÖF 2 yılda tüm dersleri geçmek mümkün mü?
    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2 yılda tüm dersleri geçmek mümkündür, ancak bu, öğrencinin başarı notlarına ve genel not ortalamasına bağlıdır. AÖF'de bir dersten geçebilmek için final ve vize ortalamasının en az 35 puan olması gerekmektedir.
    AÖF 2 yılda tüm dersleri geçmek mümkün mü?