• Buradasın

    Galatasaray'ın Avusturya Kampı ve Transfer Gündemi

    youtube.com/watch?v=164L6m6vr6A

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir spor haber sunucusunun Avusturya'da Galatasaray'ın kamp yaptığı bölgede yaptığı canlı yayını içeriyor. Sunucu, kampın bulunduğu Vindish Garson bölgesi hakkında bilgi veriyor.
    • Video, Galatasaray'ın Avusturya kampının ilk hazırlık maçı olan Admira Wake ile karşılaşması hakkında detaylı bilgiler sunuyor. Ayrıca takımın transfer gündemine geçiliyor ve Victor Osimen transferinin yarın somut gelişmeler olacağı, Ederson kalecisi için yapılan pazarlıklar ve Wilfred Singo gibi savunma oyuncuları hakkında bilgiler paylaşılıyor. Leroy Sane'nin izinli olduğu ve Maura Icardi'nin sağlık eğitimi aldığı da belirtiliyor.
    Galatasaray'ın Avusturya Kampı
    • Avusturya'da gündüzleri 25-26 dereceye, akşamları ise serin ve yağışlı bir hava var.
    • Galatasaray, Vindish Garson bölgesinde kamp yapıyor ve takım dün İstanbul'dan Linz Havalimanı'na indi.
    • Galatasaray, Avusturya kampının ilk hazırlık maçı olarak 20:30'da Admira Wake karşısında çıkacak ve maç tamamen dolu tribünler önünde oynanacak.
    01:37Kamp Detayları
    • Galatasaray'ın bir sonraki hazırlık maçı 23 Temmuz'da Callieri karşısında olacak ve sonrasında takım İstanbul'a dönecek.
    • Leroy Sane izinli olduğu için kampa gelmedi, Maura İkardi ise Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda forma giydiği gerekçesiyle şu anda riske edilmiyor.
    • Maura İkardi farklı bir program eşliğinde sağlık ve teknik eğitim veriyor ve hazırlık maçlarında forma giymeyecek.
    02:20Transfer Gündemi
    • Victor Osimen transferinde yarın daha somut gelişmeler olacak, iki kulüp arasında anlaşma zemini oluşturuldu ve Osimen hazır bir şekilde Galatasaray'a katılacak.
    • Galatasaray, Napoli'ye 40 milyon euro peşin ve 35 milyon euro'yu tek yıl içinde iki taksitle ödeme planını sundu, ayrıca Sera'ya satış yasağı kabul edildi.
    • Kaleci transferinde Manchester City forması giyen Ederson bir numaralı sırada, Ederson 10 milyon euro maaş istedi ancak Galatasaray bunu 6-7 milyon euro seviyesine çekmeye çalışıyor.
    03:53Savunma Takviyeleri
    • Galatasaray savunmada önemli takviyeler yapmaya çalışacak.
    • Wilfred Singo, hem sağ bek hem stoper hem de sol bekte oynayabilen, hem ilk 11 hem de orayı alternatiflendiren bir oyuncu olarak transfer gündeminde.
    • Galatasaray, Wilfred Singo'yu kiralık ve satın alma opsiyonlu bir şekilde transfer etmeye çalışıyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor