Buradasın
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un Kadro Dışı Bırakılması
youtube.com/watch?v=gfzNVuSUOywYapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir spor haber programında sunucu Koray Baloğlu ve konuk Erdem Akbaş arasında geçen bir röportajdır. Erdem Akbaş, Fenerbahçe hakkında detaylı bilgiler paylaşmaktadır.
- Videoda Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'u kadro dışı bıraktığı konusu ele alınmaktadır. Karar, Fenerbahçe başkanı Sadettin Saran, futboldan sorumlu yönetici Ertan Torunoğulları ve teknik direktör Domenico Tedesco'nun onayıyla alınmıştır. Çarşamba günü Kadıköy'de yapılacak basın toplantısında bu kararın detayları açıklanacağı belirtilmiştir. Ayrıca, Fenerbahçe'nin finansal durumu ve 25 Ekim'de yapılacak mali genel kurul seçiminin önemi de konuşulmaktadır.
- 00:01Fenerbahçe'de Kadro Dışı Kararı
- Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un alınan karar gereği kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
- Karar, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Futboldan Sorumlu Yönetici Ertan Torunoğulları ve Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun onayıyla alındı.
- Geçtiğimiz günlerde alınan kapsamlı raporda, Samandıra'daki bazı isimlerin performans düşüklüğü, mental dalgalanmalar ve takım içindeki konularla ilgili tespitler yapılmıştı.
- 01:25Karar Detayları
- İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun, kadro dışı kararını bugün öğrendiler; İrfan Can Kahveci milli takımdaki sakatlığı sebebiyle kafileden ayrılmıştı.
- Kadro dışı süresinin henüz netleşmediği belirtildi.
- Yönetim, Samandıra'daki değişim ve hava ile ilgili tespitlerde bulunmuş ve bununla ilgili adımlar atılması gerektiğini vurgulamıştı.
- 02:15Basın Toplantısı ve Diğer Değişiklikler
- Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, 15 Ekim Çarşamba günü saat 11'de Kadıköy'de Fenerbahçe Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyecek ve detayları anlatacak.
- İletişim başındaki Alper Yemeğiciler görevden alındı ve diyetisyenle alakalı bir değişiklik yapıldı.
- Şu an için yeni isimler eklenmediği, sadece İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun'un kadro dışı kaldığı belirtildi.
- 03:15Oyuncuların Durumu ve Gelecek
- İki oyuncu düzenli olarak ilk 11'de forma giyen isimlerden değildi ve muhtemelen bu karar saha performansından ziyade farklı sebepler nedeniyle alındı.
- Fenerbahçe'nin 25 Ekim'de düzenleyeceği mali genel kurul seçiminde 11-12-13. madde olarak bilinen Fenerbahçe'nin mali bağımsızlığını ve finansal sürdürülebilirliğini direkt etkileyecek maddelerle ilgili açıklamalar yapılacak.
- Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu finansal durumu daha iyi anlamak için bu konulara değinilecek.