Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Doğuş Grubu'nun düzenlediği bir etkinlikte yaptığı röportajı içermektedir. Röportajda Ali Koç, Fenerbahçe'nin finansal durumu ve başlattığı kampanya hakkında bilgi vermektedir.
- Röportajda Ali Koç, Fenerbahçe'nin yaşadığı mali zorlukları ve bu zorlukları aşmak için başlatılan kampanyayı anlatmaktadır. Kampanya, 400-450 milyon lira hedefle başlamış olup, şu ana kadar bu hedefin %25'ini geçmiştir. Koç, kampanyanın başarılı olduğunu belirtirken, Fenerbahçe taraftarlarının, iş insanlarının ve ünlülerin desteklerinden dolayı teşekkür etmektedir. Ayrıca kendi Fenerbahçe'li olma hikayesini de paylaşmaktadır.
- 00:04Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Doğuş Grubu'na Teşekkürleri
- Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Doğuş Grubu'na kanalını açtığı ve hiçbir beklenti olmadan Fenerbahçe'nin yanında olduğu için teşekkür ediyor.
- Doğuş Grubu'nun sadece futbol ve basketbol değil, pek çok branşta spora destek olduğu vurgulanıyor.
- 00:53Fenerbahçeli Olmanın Anlamı
- Fenerbahçeli demek büyük bir fedakarlık demektir, maddi ve manevi her anlamda Fenerbahçeliler fedakarlıkta cömerttir.
- Ali Koç, kendisinin babasının iyi Beşiktaş'lı olduğunu, ancak abisi Mustafa ve evde çalışan Kamera isimli büyüğüyle birlikte Fenerbahçe'li olduğunu anlatıyor.
- 01:55Kampanya Hakkında Açıklamalar
- Kampanya, Ali Koç'un ilk seçim kampanyası başlattığım dönemden itibaren kendine çizdiği yol haritasının bir parçasıydı.
- Sıkıntılı mali günlerden çıkmak için kitlesel bir hareket yaparak önce kendilerinin fedakarlık yapacağını, sonra camiadan bu fedakarlığı bekleyeceğini belirtmişler.
- Kampanya için yola çıktıklarında pek çok kişi "Türkiye'de ne kampanyalar yapıldı bugüne kadar başarılı olmadı hiçbiri" diyerek risk göze almamalarını söylemiş, ancak Ali Koç inancıyla yola çıkmışlar.
- 03:07Kampanyanın Başarısı ve Gelecek Planları
- Kampanya için 400-450 milyon lira hedef belirlenmiş, bunun yüzde 25'ini yakaladıklarını ve bu bile bugünün şartlarında büyük bir başarı olduğunu belirtiyor.
- Kampanya 4 Nisan 2020'ye kadar devam edecek ve ilk iki ay için son derece başarılı olduğunu söylüyor.
- Kampanyanın bir kısmı Mine'de başlamış, bu ayağı bitince tekrar Mine'de yüklenilecek.