Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir röportaj formatında olup, sunucu Adem Kaya ile boyasız göçük düzeltme hizmetleri veren bir şirketin temsilcisi arasında geçmektedir. Adem Bey, 2007'den beri bu sektörde hizmet veren ve 2019'dan beri kendi iş yerini işleten bir uzmandır.
- Röportajda, boyasız göçük düzeltme (mini onarım) hizmetleri detaylı olarak anlatılmaktadır. Bu hizmetler, ufak çarpışmalar, otopark hasarları ve dolu yağışlarından kaynaklanan göçükleri boyasını bozmadan birebir onarmaktadır. Ayrıca, 27 Temmuz'da İstanbul'a yağan doludan etkilenen 1100 aracın boyasız onarımını 24 kişilik bir ekiple gerçekleştirdikleri belirtilmektedir. Video, araç alım-satımında değer kaybını önleme ve milli serveti koruma açısından bu hizmetlerin önemini vurgulamaktadır.
- 00:13Adem Kaya'nın Tanıtımı
- Adem Kaya, 2007'den beri bu işi yapmakta ve is yerinin iki yıldan beri açık olup insanlara hizmet vermekte.
- Adem Kaya, hem dolar hem park hasarı mini onarımlar ve boyasız göçük düzeltme hizmeti vermektedir.
- 01:16Mini Onarım Hizmeti
- Mini onarım, ufak çarpışmalarda, otoparklarda kapı açmaları, diğer aracın üzerine göçük oluşturması ve yağan doluların araç üzerindeki kaporta kısım metal kısımlarına verdiği çökükleri boyasını bozmadan birebir yüzde yüz onarımını yaparak aracın orijinalini bozmadan düzeltmesini sağlar.
- Bu hizmet sayesinde araç sahibinin araç üzerindeki mağduriyeti giderilmiş olur ve araçta değer kaybetmemiş olur.
- Mini onarım, sigortanın aracın birebir aynı müdafini vermemek için veya sigortadan daha büyük paralar çıkmaması için yardımcı olur.
- 02:36Mini Onarımın Avantajları
- Araç alım ve satımla alakalı mini onarım tercih edilmeye başlanmıştır.
- Ufacık bir göçük için aracın komple boyanması gerekiyordu, şimdi bu boyama kısmını atlatmış olduk.
- Eğer göçük düzeltilemeyecek bir boyuttaysa veya çok fazla boyası hasar görmüşse, boyaları çatlamışsa onlar boyanır.
- 03:46İstanbul'daki Dolu Hasarı Tamiri
- 27 Temmuz'da İstanbul'a yağan doludan etkilenen araçlarda 20-24 kişilik bir ekiple 20 dolu hasarı tamiri yapan kişiyle 4 trimci olmak üzere 24 teknisyenle beraber İstanbul'da BB Otomotiv'in 550 arabasını, Homer'in 580 aracını, toplamda 1150-1100 aracını İstanbul'da donanım alımını gerçekleştirdik.
- Yapılan arabaların hiçbirinde boya olmadı ve sigorta şirketleri, kiralama şirketlerinin araçlarını ve şahısların arabalarını tamir ettik.
- Yedi ay süresince 1100 arabayı kurtarmış olduk.
- 04:49Bursa'daki Faaliyetler
- Bursa'da önde gelen firmalarla çalışmakta ve Atıyorum Mengenler gibi üst segmentte araçların ufak tefek göçük işlemlerini burada yapıyorlar.
- Yeni göçük onarımlarını kendileri yapıyorlar.