Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu videoda bir kişi, Beşiktaş Deniz Müzesi'nin karşısındaki Liya Güzellik Estetik Merkezi'nin çalışanlarının kendisine ve diğer kızlara yönelik taciz davranışlarını anlatıyor.
- Konuşmacı, merkezin çalışanlarının her gün kendisini ve diğer kızları taciz ettiğini, broşür dağıtan üç kişinin gerizekalı olduğunu ve bu durumun sadece kendisine değil, merkezin etrafındaki tüm esnaf ve öğrencilerin de şikayetçi olduğunu belirtiyor. Video, konuşmacının merkezin hesabını dondurduğunu ve çalışanlara yönelik bir uyarı mesajıyla sona eriyor.
- 00:01Taciz Eden Çalışanlar
- Konuşmacı, Beşiktaş Deniz Müzesi'nin karşısındaki Liya Güzellik Estetik Merkezi'nin çalışanlarının her gün kendisini taciz ettiğini belirtiyor.
- Merkezin broşür dağıtan üç çalışanının gerizekalı olduğunu ve haddini bildirmeleri gerektiğini söylüyor.
- Konuşmacı, Beşiktaş'ın merkezi bir yer olduğunu ve bu durumun sadece kendisine değil, oradan geçen herkese yapıldığını ifade ediyor.
- 00:39Kavga ve Şikayetler
- Konuşmacı, normalde cevap vermediğini ancak bu kez sınırı aştıklarını ve cevaplarını verdiklerini belirtiyor.
- Ortalık kavga haline geldiğini ve oradaki esnafların onları çektiğini anlatıyor.
- Brezilya'dan gelen insanlar, kafe sahipleri, kitapçı öğrencileri dahil herkesin aynı şeyden şikayetçi olduğunu söylüyor.
- 01:07Son Çağrı
- Konuşmacı, merkezin hesabını dondurduğunu ancak başka şekilde ulaşmasını bildiğini belirtiyor.
- Tüm merkezlere seslenerek, tacizci, sapık ve geri zekalı insanlarla çalışmamalarını istiyor.