Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Bülent Gardiyanoğlu tarafından sunulan bir bilgilendirme içeriğidir. Konuşmacı, Bill Gates'in 8 Kasım'da dünyanın Schumann frekansına müdahale edeceğini söylediği iddiasını ele almaktadır.
- Video, Schumann frekansının ne olduğunu açıklayarak başlıyor ve 8 Kasım'da 6,78 hertz frekansıyla müdahale edilmesi durumunda doğal açlık, bitkilerde ve hayvanlarda ürememe gibi sorunların yaşanabileceği bilgisini paylaşıyor. Konuşmacı, bu teorinin komplo teorisi olmadığını, ancak insanların korku üretilmesine karşı dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, 8 Kasım'da insanların dua etmesi, huzurlu olmaları ve pozitif titreşimler yaymaları gerektiğini tavsiye ediyor.
- 00:39Bill Gates'in Schumann Frekansı Açıklaması
- Bill Gates, 8 Kasım'da dünyanın Schumann frekansına müdahalede bulunacağını açıklamıştır.
- Schumann frekansı, 7,81 hertz titreşiminde dünyanın dönüş frekansıdır ve kainatın dönüşündeki doğal frekansıdır.
- The Economist dergisinin kapağında 6,78 frekansıyla dünyanın frekansına müdahale edileceği belirtilmiş, bu durumda doğal açlık, bitkilerde ve hayvanlarda ürememe gibi problemler yaşanabileceği bilim adamları tarafından açıklanmıştır.
- 02:17Baba Vanga ve Komplo Teorileri
- Baba Vanga'nın gözleri görmeyen bir kahin olduğu ve bazı istihbarat örgütlerinin belli kahinleri bilgi vererek söylettirdiği iddia edilmektedir.
- 2012 yılında Maya takviminde 21 Aralık 2012'de dünyanın sonu geleceği söylenmiş, bu algı operasyonuyla insanlığı kaosa sürüklemeye çalışılmıştır.
- Deccali sistem, insanların titreşim ve frekanslarını ortak bir titreşime getirip dünyaya kaosa sürükleyip sürüklemeyeceklerini test etmiştir.
- 05:358 Kasım'da İnsanlık İçin Yapılması Gerekenler
- 8 Kasım'da müdahale olsun ya da olmasın, insanlık olarak en yüksek titreşim doğa enerjisi, huzur enerjisi, paylaşım enerjisi ve yardım etme enerjisidir.
- Mekanik cihazlar frekans üretebiliyorsa, daha üstünde daha yüksek titreşime sahip olan insanoglu için dua enerjisi vardır.
- 8 Kasım'da gün doğumundan gün batımına kadar kendi mekanlarından dua etmek, neşeli ve huzurlu olmak önemlidir.
- 08:51Korku Üretmeye Çalışanlar ve Pozitif Yaklaşım
- Dünyanın sonu 8 Kasım'da gelecek diyenlere korku üretmeye çalışan adamların maşası olunmamalıdır.
- Korku polemiğinin içine insanları sürüklememekte fayda vardır.
- Allah'a güvenmek, gezegenin sahibi Allah'tır ve pozitif düşünenlerle negatifi yapmaya çalışanlar olsa da, sonunda doğa ve sistem orijinaline dönecektir.