Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, "Söylemezsem Olmaz" adlı bir magazin programının bir bölümüdür. Programda sunucular, güncel magazin haberlerini ve ünlülerin hayatlarından gelen son gelişmeleri paylaşmaktadır.
- Programda Ziynet Sali'nin yakında Kıbrıs'ta evlenmesi, Ebru Yaşar'ın sosyal sorumluluk projeleri, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının yeni sunucusu olarak Halit Ergenç'in seçilmesi ve Pelin Akıl ile Anıl Altan'ın beş-altı aylık bebeklerini bırakıp tatile çıkması gibi konular ele alınmaktadır. Ayrıca Harbiye'deki bir konserden bahsedilmekte ve popüler kültür hakkındaki görüşler paylaşılmaktadır.
- 00:11Zeynet Sali'nin Evlilik Haberi
- Zeynet Sali yakında Kıbrıs'ta evlenecek.
- Zeynet Sali önce aşk acısı çekiyor ve dolandırılıyordu, ancak gitaristinin ona güzel baktığını fark edince aşk yaşamaya başladılar.
- Zeynet Sali ve Salih 24 hafta içi Salı günü evleniyorlar.
- 01:17İrem Derici ve Mustafa Keser
- İrem Derici çılgın saçlarından vazgeçip doğal bir saç rengi yapmış.
- Mustafa Keser, Müzeyyen Senar ile birlikte Harbiye'de konser vermiş.
- Mustafa Keser, bazı ünlü sanatçıların çok kıymet verilmesi konusunda sinirlenmiş.
- 02:43Ebru Yaşar'ın Sosyal Sorumluluk Projeleri
- Ebru Yaşar birbirinden güzel şarkılarıyla gönüllerde taht kurmuş ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor.
- Ankara'da bir festivale katılmış ve sorularını yanıtlamış.
- Anne olduktan sonra daha da duyarlı olan Ebru Yaşar, yardıma muhtaç çocuklara hemen yardım ediyor.
- 03:26Kim Milyoner Olmak İster Yarışması
- Kim Milyoner Olmak İster yarışması fenomen bir yarışma haline gelmiş ve uzun yıllar devam edecek.
- Yarışmanın yeni sunucusu olarak Halit Ergenç prensipte anlaşılmış.
- Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıldan sonra Vatanım Sensin dizisine başlamış ve Bergüzar Korel ile ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor.
- 05:56Pelin Akıl ve Anıl Altan'ın Tatil Haberi
- Pelin Akıl ve Anıl Altan, beş-altı aylık ikiz bebeklerini bırakıp iki günlük tatile çıkmışlar.
- Sosyal medyada "ayrıştırmayın, birleştirin" gibi yorumlar yapılmış.
- Pelin Akıl, beş aylık çocuğunu da bırakmadığını belirtmiş.