Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, sokak röportaj formatında çekilmiş bir içeriktir. Röportajda farklı kişilerden "bugüne kadar yapmaktan en çok keyif aldığınız şey" sorusu sorulmaktadır.
- Videoda röportaj yapan kişiler gitar çalmak, şarkı söylemek, sevgiliyle vakit geçirmek, denize girmek, futbol oynamak, şiir yazmak, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, sahnede olmak gibi çeşitli aktivitelerden keyif aldıklarını belirtmektedir. Röportajın sonunda izleyicilerden de kendi keyif aldıkları aktiviteleri paylaşmaları istenmektedir.
- Sokak Röportajı - En Keyifli Şeyler
- Sokak röportajında insanların bugüne kadar yapmaktan en fazla keyif aldıkları şeyler soruluyor.
- Bazı insanlar öpüşmek, müzik yapmak, şarkı söylemek, gitar çalmak gibi aktivitelerden keyif aldıklarını belirtiyor.
- Bazıları uyuşturucu almaya gelenleri polis ile korkutup kaçırmak, sevgilisiyle tatil yapmak, yemek yemek, seks gibi aktivitelerden keyif aldıklarını söylüyor.
- 00:57Farklı Keyif Kaynakları
- Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını savunmak, devrimci olmak, Atatürk'e tapmak, sevmek, cumhuriyeti savunmak gibi değerler de keyif kaynağı olarak belirtiliyor.
- Kışın denize girmek, gece denize girmek, Amerika'dan Türkiye'ye gelip yaşamak gibi deneyimler de keyif kaynağı olarak gösteriliyor.
- Maçlara gitmek, dans etmek, futbol oynamak, sevgilisiyle takılmak, alkol içmek, şiir yazmak, şiir okumak gibi aktiviteler de keyif kaynağı olarak belirtiliyor.
- 01:51Kişisel Deneyimler
- Üniversite okumak, sevdiği kızla nişanlanmak gibi kişisel deneyimler de keyif kaynağı olarak gösteriliyor.
- Arkadaşlarıyla gezmek, tıraş olmak, araba kullanmak, kaza yapmak, tuzlu ayran içmemek gibi aktiviteler de keyif kaynağı olarak belirtiliyor.
- Ava çıkmak, insanları umursamamak, hiçbir şey takmamak, insanları mutlu etmek, kendini mutlu etmek gibi deneyimler de keyif kaynağı olarak gösteriliyor.
- 02:39Son Keyif Kaynakları
- Halay çekmek, yürümek ve müzik dinlemek, insanları mutlu görmek en büyük zevk aldıkları şey olarak belirtiliyor.
- Sahnede olmak, sevdiği insanlarla bir olma deneyimini yaşamak çok keyifli olarak gösteriliyor.
- Annenin enginar dolmasını yemek de keyif kaynağı olarak belirtiliyor.