Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir komedi sketçidir. Karakterler arasında "seçimin efendisi" olarak hitap edilen bir cumhurbaşkanı ve onun danışmanları bulunmaktadır.
- Videoda, seçim sonrası bir diyalog sunulmaktadır. Danışmanlar, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik montajlı videolar ve iftiralar hazırladıklarını, ikinci turda daha fazla kumpas ve yalan kullanacaklarını önermektedirler. Cumhurbaşkanı ise bu önerilere karşı çıkarak, ikinci turda daha güncel bir pusula resmi kullanmak istediklerini belirtir. Video, cumhurbaşkanının bu öneriyi kabul etmemesi ve danışmanının "bacanağıma küf etmese iyiydi" diyerek sona erer.
- 00:03Seçim Sonuçları ve Stratejiler
- Konuşmacı, Cumhurbaşkanı'na seçimlerin ilk turunu kazandığını tebrik ediyor.
- Kemal Kılıçdaroğlu videosuna PKK liderini montajlama kumpasının Millet İttifakına en az iki puan kaybettirdiği belirtiliyor.
- Konuşmacı, Kılıçdaroğlu'nu kötü film karakterleriyle montajlayıp televizyonlarda gösterme fikrini sunuyor.
- 03:03Muhalif Cephe ve İkinci Tur
- Seçim akşamı darmadağın olan muhalif cephe toparlanıp kendine geldiğini, ikinci turda sandıkları parça pinçik edebileceklerini söylüyor.
- İkinci turda daha fazla kumpas, yalan, iftira ve çalma gerekebileceği belirtiliyor.
- Pusulada Cumhurbaşkanı'nın genç bir resmi kullanıldığı için, daha güncel bir resim kullanılması öneriliyor.
- 04:19Kriz ve Sonuç
- Konuşmacı, Cumhurbaşkanı'nın bacanağına küfrettiğini fark ediyor ve onu sakinleştirmeye çalışıyor.
- Ekonomik krizin kapıda ve bankaların patlama noktasında olduğu belirtiliyor.
- Cumhurbaşkanı telefonu kapatarak görüşmeyi sonlandırıyor.