• Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, sunucuların izleyicilerden gelen paranormal anıları okuduğu ve arkadaşların bir araya gelip korku deneyimlerini paylaştığı bir sohbet formatındadır. Videoda Merve adında bir katılımcı da bulunmaktadır.
    • Videoda, karanlıkta, yalnızken veya evde yaşanan paranormal olaylar detaylı şekilde aktarılmaktadır. İçerikte muslukların kendiliğinden açılması, siyah siluetlerin görülmeleri, gülme sesleri, kapı vurma sesleri, okulda görülen siyah varlıklar ve yedi katlı mezarlık gibi korkunç deneyimler yer almaktadır.
    • Katılımcılar kendi deneyimlerini paylaşırken, sunucular da kendi korku anılarını aktararak izleyicilerle etkileşim kurmaktadır. Video, katılımcıların birbirlerine korkunç hikayelerini anlatması ve bunlardan korkarak sohbetin sona ermesiyle devam etmektedir.
    00:22Giriş ve Program Tanıtımı
    • Sunucular, izleyicilere merhaba diyerek korktuğu paranormal olayları paylaşacaklarını belirtiyor.
    • Programda izleyicilerin korkunç anılarını paylaşacaklar.
    • Sunucular, kendi korku anılarını da anlatacaklarını söylüyor.
    00:44İlk Korku Anıları
    • Bir kişi, mutfağa su içmeye gittiğinde ablasını gördüğünü, odaya gittiğinde arkasından ismini duymuş ama odada kimse olmadığını anlatıyor.
    • Bir başka kişi, ablasının namaz kılarken arkasından birinin sırtlanarak ona dokunduğunu anlatıyor.
    • Aynı kişi, kamp yerinde lavabonun kendi kendine açılmasından bahsediyor.
    01:57Musluklarla İlgili Paranormal Olaylar
    • Bir kişi, evde kimse olmadığı halde tuvalet musluğunun şarıl şarıl akmaya başladığını anlatıyor.
    • Aynı kişi, anneleri eve döndüğünde evin tüm musluklarının açık olduğunu fark etmiş.
    • Bir başka kişi, yatağından inerken kardeşinin gözleri kan dolmuş ve kızarmış olarak kendisine baktığını, seslendiğinde cevap vermediğini, sonra yatağa baktığında kimse olmadığını fark etmiş.
    03:45Siyah Silüetler ve Korkunç Görüntüler
    • Bir kişi, odasındaki camdan siyah, uzun bir silüet geçtiğini ve o an odanın karşı tarafındaki kapının sertçe çarptığını anlatıyor.
    • Bir başka kişi, köyde balkonda dururken karşı apartmanın camında siyah bir karaltı kendisini izlediğini hissetmiş.
    • Bir kişi, kuzeniyle evdeyken kuzeni banyoda çığlık atmış, duşakabinin içinde simsiyah kocaman bir şey gördüğünü söylemiş, evden kaçmışlar.
    06:18Bahçedeki Paranormal Olaylar
    • Bir kişi, köy evinin bahçesinde salıncakta sallanırken, karanlıkta bir silüet gördüğünü ve müzik dinlerken kulaklarında biri adım attığını hissettiğini anlatıyor.
    • Aynı kişi, salıncaktan inerken vücudunun içinde birinin avaz avaz çığlık attığını hissetmiş.
    • Bir başka kişi, nenemin evinde uyurken, nenemin odasının camında birinin kendisine baktığını hissetmiş, sonra arkasında beliren garip görünümlü adamlarla karşılaşıp korkmuş.
    08:53Korku Hikayeleri ve Evdeki Paranormal Olaylar
    • Bir kişi, arkadaşının evinde korku hikayeleri dinlerken televizyonun aniden kapanmasını ve terliyerek evden kaçtığını anlatıyor.
    • Bir başka kişi, arkadaşının evinde korku filmi izlerken mutfaktan musluk açılıp kapanma ve bulaşık makinesi sesleri duymuş.
    • Bir kişi, makyajını temizlerken tuvalete gittiğinde gülme sesi duymuş, sonra kapıya vurma sesi ve bebek sesi duyarak korkmuş, cesaret edip tuvaleten çıkamamış.
    11:15Paranormal Deneyimler Hikayeleri
    • Bir kişi derste okulda siyah varlıklar gördüğünü ve simülatör olmadığını iddia ediyor.
    • Bir kişi, kuzeni ve ablasıyla adam asmaca oynarken, evdeki bebeklerden birinin aniden konuşmaya başladığını ve çığlık attığını anlatıyor.
    • Bir kişi, Kur'an kursuna gittiğinde, bir kızın yatağından çıkıp camdan sarkarak "ruhum delindi" diyerek geri yattığını ve daha sonra kursu terk ettiğini anlatıyor.
    13:58Apartman Hikayesi
    • Bir kişi, teyzesinin boş bir apartmanda kaldığında, üst katta yaşayan bir çocuğun olduğunu düşünüp izlendiğini hissettiğini anlatıyor.
    • Teyzesi sadece bir kızının olduğunu ve o da şehir dışında lisede olduğunu söylediğinde, o eve daha asla gitmediğini belirtiyor.
    15:12Bardak Olayı
    • Bir kişi, kardeşiyle evde kaldığında, bardağını yemek masasına koyup lavaboya gittiğinde, bardağın yerinde olmadığını düşünüp su doldurduğunu anlatıyor.
    • Mutfağa geri döndüğünde, bardağın masada olduğu ve içinde su olduğu farkına varıyor.
    • Kardeşi uyanınca, bardakta oynamadığını ve içeriden sesler geldiğini, kendisinin yaptığını zannettiğini söylediğini anlatıyor.
    16:02Okul ve Bahçe Deneyimleri
    • Bir kişi, okulda dalga geçerken perdenin oynadığını ve camların kapalı olduğunu, birinin var sandıklarını anlatıyor.
    • Bir kişi, karanlık bir günde annesinin çamaşır asmasını istediğini ve bahçeye bakarken bir gözün kendisine baktığını hissettiğini anlatıyor.
    • Bir kişi, gece saat 00:30 civarında voleybol antrenmanı yaparken, karanlıkta bir çıtırtı sesi duyunca çığlık atarak içeri girdiğini anlatıyor.
    18:01Mahalle ve Mezarlık Hikayesi
    • Bir kişi, dondurmacıya gittiğinde kapalı olduğunu fark edip dolaşırken, hiç görmediği bir mahalleye geldiğini anlatıyor.
    • Bir adamın ayakları ters yüzü bana dönük baktığını ve kaçtığını, beş yıl sonra ayağa ters başörtülü bir kadının kendisine el sallayıp gülerek geçtiğini anlatıyor.
    • Bir kişi, arkadaşının kuzeninin yeni taşındığı evde gece çığlık sesleri duyduğunu, biri onu dürttüğünü ve koridorda koşan birinin seslerini duyduğunu anlatıyor.
    • Evin altını kazarlarken yedi katlı bir mezarlık bulunduğunu öğreniyorlar.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor