• Buradasın

    Oltax Fuarı Röportajı: Otek'in Hayvancılık ve Tarım Hizmetleri

    youtube.com/watch?v=qvZrxjSnsjY

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, İzmir Fuarı'nda Oltax standında yapılan bir röportajdır. Röportajda Otek'in genel müdürü Mehmet Çengel ile görüşme yapılmaktadır.
    • Röportajda Otek'in 2003 yılından beri Türkiye'de hayvancılık ve tarım sektörüne sunduğu hizmetler anlatılmaktadır. Otek, Konya ve İzmir'deki ofislerinden çiftliğin tüm aşamalarında teknik hizmet veren bir ekip olarak tanıtılır. 2017 yılında yeni çıkan ürünler (Optikon yem katkıları, yalama kovaları, crop science ürünler) ve kan tahlil laboratuvarı gibi hizmetler hakkında bilgi verilir. Ayrıca 2017 yılı için çiftliklerin besleme konusunda daha derin çözüm paketleri sunma ve hayvan refahını artırmak için yeni beslemeci kadrosu ile çalışılacağı belirtilir.
    00:20Oltax Standında Genel Müdürle Görüşme
    • Oltax standında firmanın genel müdürü Mehmet Çengel ile röportaj yapılıyor.
    • Oltax 2003 yılından beri Türkiye'de hizmet vermekte ve gelişen yapısıyla Türk çiftçisine, tarımcısına ve hayvancısına hizmet vermeye devam ediyor.
    00:54Oltax'ın Hizmet Alanları
    • Oltax 2013 yılında Konya'da satın aldığı Efor firması ile birlikte Türkiye'de Konya ve İzmir ofisleriyle hizmet vermekte.
    • On Farm ekibi, çiftliğin silajının ekilip biçilmesinden hayvandan ürün elde edilinceye kadar tüm aşamalarında teknik hizmet veren bir ekip olarak hizmet vermektedir.
    • Oltax, tohumun ekilmesinden ürün elde edilinceye kadar tüm safhalarının kontrolü altında olan, ücretsiz danışmanlık hizmeti veren bir firma olarak tanımlanmaktadır.
    02:16Yeni Ürünler ve Hizmetler
    • 2017 yılı için hayvancılık alanında yem katkıları konusunda konsantre olayına girmeye başlanmıştır.
    • Optikon isimli ürün, doğru protein kaynağını doğru nişasta kaynağı ile bir araya getirerek verimi arttırmak ve hayvanların kaba yem ihtiyacını optimum şekilde almalarını sağlamayı amaçlamaktadır.
    • Crop Science kısmında tarla ekim alanlarında tohum kaplamadan proteinlerin artırılması ve bitki besleme seviyelerinin artırılması ile ilgili yeni ürünler geliştirilmiştir.
    03:10Efor Grubu ve Kan Tahlil Laboratuvarı
    • Efor grubunda birçok işletmenin yapmadığı kan tahlil laboratuvarı bulunmaktadır.
    • Kan tahlil laboratuvarı ile çiftliklerin nerede eksiği veya neyi fazla yaptığını tespit ederek doğru besleme alanında hizmet verilmektedir.
    • 2017 yılında en büyük destek kanalı olarak kanal analizleri ile metabolik profil çıkarak çiftliklerin hayvan besleme konusunda daha etkin ve optimum seviyede hizmet verilmesi hedeflenmektedir.
    03:532017 Yılı İçin Yol Haritası
    • 2017 yılında çiftçinin yanında olunarak beslemenin en rahat, optimum ve ucuz şekilde nasıl yapılacağı belirlenecektir.
    • On Farm ekibiyle birlikte çiftliklerin verimini artırmak ve hayvan refahını iyileştirmek hedeflenmektedir.
    • Oltax'ın yaptığı iş tamamen çözüm paketleri sunma olup, kan tahlillerinden TMR hizmetlerine kadar tüm süreç kontrol altına alınmaktadır.
    05:27Fuar Deneyimi
    • Oltax standı fuarın yoğun geçtiği bir stand olarak tanımlanmaktadır.
    • Her sene gelen ve yeni katılan arkadaşlarla bir arkadaş dost havasına geçildiği belirtilmektedir.
    • Fuarın herkes için iyi geçmesi dilenmektedir.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor