• Buradasın

    Gülben Ergen ile Dost Perileri Röportajı

    youtube.com/watch?v=PXZ4aurhZdM

    Yapay zekadan makale özeti

    • "Dost Perileri" adlı programda sunucu ile Türkiye'nin en büyük starlarından biri olan Gülben Ergen arasında geçen kapsamlı bir röportaj. Gülben Ergen, şarkıcı, oyuncu ve sunucu olarak tanıtılır.
    • Röportajda Gülben Ergen'in kariyeri, kişisel yaşamı, aile hayatı ve "Çocuklar Gülsün Diye" adlı okul öncesi eğitim derneğinin kurucusu olarak yaptığı çalışmalar ele alınmaktadır. Video, Gülben'in çocuk sevgisi, 3 çocuk sahibi olması, kariyerindeki dönüm noktaları, günlük yaşamı ve kişisel alışkanlıkları hakkında detaylı bilgiler sunmaktadır.
    • Röportajda ayrıca Gülben'in ikizlerinin erken doğumundan sonra yaşadığı zorluklar, ergenlik dönemindeki deneyimleri, anne rolü, magazinlerden korkusu, ev hayatı ve "Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz" sloganının 22 yıldır nasıl bir atasözü haline geldiği gibi konular da işlenmektedir. Programın sonunda seyircilerle etkileşimli oyunlar oynanmakta ve Gülben Hanım'ın kayınvalide olma konusundaki görüşleri sorulmaktadır.
    00:34Gülben Ergen'in Dost Perileri'ne Gelişi
    • Dost Perileri programında Türkiye'nin en büyük starlarından Gülben Ergen ağırlanıyor.
    • Gülben Ergen, program sahibi Ay ile uzun süredir WhatsApp üzerinden iletişim halinde ve tarih ayarlamak için yalvarıyor.
    • Gülben Ergen, program sahibi Ay'ın kendisini "gerçek bir feda" olarak tanımlamasına karşılık, kendisinin de Ay'ın profilini değiştirdiğini belirtiyor.
    01:50Gülben Ergen'in Kişisel Özellikleri
    • Gülben Ergen'in enerjisi ve sahne kıyafeti programı etkiliyor, ekip üyeleri onu görünce bayılıyor.
    • Gülben Ergen, uzun boylu ve heybetli bir görünümde, "Merhaba arkadaşlar" diyerek mayo giyerek programı başlatıyor.
    • Gülben Ergen, YouTube'da kadınların yapmadığı bir alanda çalıştığını ve bunun için mutlu olduğunu belirtiyor.
    02:48Gülben Ergen'in İnançları ve Pratikleri
    • Gülben Ergen, taşlarla gelen mantrası olan bilekliği taktığını ve bu tür pratiklerin yaşamın zorluklarını hafiflettiğini söylüyor.
    • Evinde kurşun dökenlerin kullandığı tencere ve adaçayı yakarak odaları gezdiğini, ayrıca defne yaprağı yakmayı da sevdiğini belirtiyor.
    • Gülben Ergen, astrolojiye inandığını, özellikle kurşun döktürmeye inandığını ve bunun vücuttan negatifleri anladığını düşünüyor.
    04:18Gülben Ergen'in Kariyeri ve Şarkı Arayışı
    • Gülben Ergen, hayatında en çok kilo vermeye çalışmak ve şarkı aramak olduğunu söylüyor.
    • Şarkı sanatçıyı komple yenileyen ve tazeleyen bir şey olduğunu, şarkının hissine bürünüp çıktığını belirtiyor.
    • Kariyerinde seçme ve seçilme özgürlüğünün kendisine ait olduğu bir döneme geldiğini, artık seçilen değil, seçen olmak istediğini ifade ediyor.
    05:56Gülben Ergen'in Şarkı Seçimi ve Performans Felsefesi
    • Gülben Ergen, içine sinmeyen şarkıları çıkarmak istemediğini, ticari ama kendisine ait olmayan şarkıları tercih etmediğini belirtiyor.
    • Hafif duygusal, kırık, hareketli, edebiyat ve hüzün dolu şarkıları tercih ettiğini, bunlara kendini bulamadığını söylüyor.
    • Performansında detaylı ve özenli olduğunu, sahne boyutuna göre kostüm ve şarkı seçimini yaptığını, halk festivali ve içkili yer festivalinde farklı kıyafetler giydiğini anlatıyor.
    08:27Gülben Ergen'in Çocuk Sevgisi
    • Gülben Ergen, alamayacağı ırkta, dilde, dinde ve yaşta çocuk olmadığını, üç çocuğa sahip olduğunu belirtiyor.
    • Çocuk sevgisi ve duyarlılığının çok fazla olduğunu, durdurulamaz bir şey olduğunu söylüyor.
    • Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte altmış tane okul açıp bütün çocuklara gidilmesi gereken yerlere okul açma projesi yaptığını ifade ediyor.
    09:20Okul Öncesi Eğitim ve Dernek Faaliyetleri
    • Milli Eğitim Bakanlığı'nın onaylaması için okul öncesi eğitimin gerekli materyalleri, içeriği, kaloriferi, sırası, tuvaleti ve lavabo gibi detaylar önemlidir.
    • Kars'ta, Hatay'da, İskenderun'da ve Samsun'daki tüm okullar aynı prototipi uygun olmalıdır.
    • "Çocuklar Gülsün Diye" derneği, satılan ürünlerin satışından elde edilen geliri inşaatlarına bağışlamaktadır.
    10:35Derneğin Kuruluşu ve Motivasyonu
    • Konuşmacı, ikizlere hamileyken zor ve sorunlu bir dönem geçirmiş, iki buçuk ay erken doğan ikizlerini yoğun bakım ve küvezde yaşamıştır.
    • Prematürede kayıplar çok fazla olmasına rağmen, ikizlerin maraz kalmadan yaşaması ve akciğer fonksiyonlarının yarım olarak hayat boyu kontrollü gitmesi konuşmacıyı etkilemiştir.
    • Mardin seyahatinde anaokulları gezip karar verip, ikizlerin doğumundan sonra bu faaliyete başlamıştır.
    11:53Aile Yaşamı ve İkizlerin Büyümesi
    • Konuşmacının evde bir oğlu daha var ve ikizlerin doğuşu ona çok zor gelmiştir.
    • İkizlerin iki buçuk ay hastanede kalması, evdeki diğer çocuğun kıskançlık duymasına neden olmuştur.
    • İkizlerin biri hastanede, diğeri evde olmasına rağmen, konuşmacı her ikisine de aynı şekilde bakmaktadır.
    13:43Ünlü Olmanın Geçmişi ve Şimdiki Durumu
    • Konuşmacı, ünlülerin antipatik ayakkabı gösterme ve dolap gösterme dönemlerinin olduğunu belirtmiştir.
    • 1990'larda magazinlerin çok olduğu dönemde, mor fosforlu dudak kenarı, çerçeveli göz, lens ve küpeler gibi abartılı kostümler takılmıştır.
    • Konuşmacı, şu anda ayaklarını yere bastığı, emeğinin çabasının geri döndüğü ve seçen olma gücünün sahip olduğu bir durumda olmanın daha güzel olduğunu düşünmektedir.
    16:13Kariyer Dönüm Noktası
    • Konuşmacı, Aydan Şener ile birlikte İbrahim Tatlıses'in dizisinde Fırat'ın buz gibi suyunda oynamıştır.
    • Bu dizi, konuşmacının kariyerinin dönüm noktası olmuştur ve ondan sonra her şey bambaşka olmuştur.
    • Konuşmacı, çocuklara olan düşkünlüğü ve çocukların 0-8 yaş arası için okula götürüp almak tutkusu nedeniyle dizi dönemini kaçırmıştır.
    17:22Gülben Ergen'in Kariyer Hayatı
    • Gülben Ergen, çekimlerde ve yeni başlayan dizilerde çok güzel olduğunu belirtiyor.
    • Çocukları büyüyünceye kadar kendi kısmetini kapattığını, evde kaldığını söylüyor.
    • Eskiden konsere giderken eve geç döndüğünü, şimdi ise çocuklarının rahatına bakmasını istediğini anlatıyor.
    18:44Aile Hayatı ve Arkadaşları
    • Gülben Ergen, üç arkadaşının yakışıklı olduğunu ve inanılmaz bir fotoğraf çektiklerini belirtiyor.
    • Kıyafet ve styling konularında arkadaşlarına danıştığını söylüyor.
    • Arkadaşlarının huylarının kendisiyle alakası olmadığını, birinin komedi dükkanı, birinin aşırı duygusal, birinin aşırı sinirli olduğunu anlatıyor.
    19:39Sokak Röportajı
    • Sokak röportajında Gülben Ergen'in aklına gelen ilk üç özellik olarak girişken, çalışkan, enerjik, özgüvenli, çılgın deli, eğlenceli, iyi anne, düzeyli yaşantı ve güler yüzlü olarak belirtiliyor.
    • Gülben Ergen'in estetik konusunda doğal yolları tercih ettiğini, botoks yılda iki-üç kere kullandığını söylüyor.
    • Japonya'dan aldığı aletlerle lazerler, takmalı, sokmalı, enjekteli olmayan her türlü estetik işlemi yaptığını belirtiyor.
    21:11Ünlü Kaprisi
    • Gülben Ergen'in en büyük ünlü kaprisi olarak "çayım neden soğuk geldi?" ifadesi belirtiliyor.
    • Gülben Ergen, düzensizlik sevmediğini ve program saatinde başlamasının kötü olduğunu söylüyor.
    • Program başlamadan önce dualar ettiğini ve aksilik olmaması için dua ettiğini belirtiyor.
    22:22Gülben Ergen'in Çocuklarına Verdiği Tavsiyeler
    • Gülben Ergen çocuklarına en çok verdiği nasihat "dürüst olun, her zaman kendiniz olun" ve "benim gibi olmayın" şeklinde.
    • Ünlü olmalarını tercih etmediğini, olurlarsa da iki oğlunun alakası olmadığını belirtiyor.
    • Çocuklarının YouTube kanalları olduğunu, bir dönem Orkun İşıtmak hayranlığı dönemi yaşadıklarını anlatıyor.
    24:08Ergenlik Dönemi ve Kayınvalidelik
    • Gülben Ergen, çocuklarının ergenlik dönemini yaşadığını ve kendisinin de "ergen anneleri" olduğunu ifade ediyor.
    • Ergenlik döneminde evde daha dikkatli olduğunu, kapıyı vurmadan girmeyip, tişört ve sütyen giydiğini belirtiyor.
    • Kayınvalidelik döneminde flörtleri olduğunu ve kendini test ettiğini, çocukları edecek mi diye merak ettiğini söylüyor.
    25:48Kayınvalidelik Deneyimi
    • Gülben Ergen, kayınvalidelikle ilgili halka nam salmış olduğunu ve insanların onu anlamış olduğunu belirtiyor.
    • Kendisini otoriter veya sevgi dolu olarak tanımladıklarını, toksik veya faydalı bir insan olarak görüldüğünü söylüyor.
    • Kendinden farklı göstermesi fazla özgüvenli olduğunu düşünüyor.
    26:33Gülben Ergen'in Karakter Özellikleri
    • Gülben Ergen'in özgüveni, kalbine güveni ve sağlam karakteri olduğunu belirtiyor.
    • Kendisini hem oyuncu hem disiplinli bir anne olarak tanımlıyor.
    • İlişkilerde saygı ve güvenin başta olduğunu, sevgi ve aşkın bunun ardından geldiğini vurguluyor.
    27:23Çocuklarıyla İlişkisi
    • Çocuklarıyla dişlerini gıcırdatıp, ayak ellemeceli olduğunu ama artık ısırıp koklayamadığını söylüyor.
    • Çocuklarıyla oyun oynadığını, disipline geldiğini ve onlarla eğlenebildiğini belirtiyor.
    • Çocuklarının biriyle flörtleştiğini fark ederse, oğlunun anlatana kadar bilmiyormuş gibi yapacağını söylüyor.
    29:43Çocuklarıyla İletişim Yöntemleri
    • Oğlunun kız arkadaşının ona uygun olmadığını düşünmediğini, duygusal anlamda uygun olmadığını ima ettiğini belirtiyor.
    • Alttan alta laf sokarak ima ettiğini, kendi anlayana kadar beklediğini söylüyor.
    • Oğlunun kartımdan pahalı bir hediye aldığını fark ederse, harçlığından keseceğini belirtiyor.
    31:40Çocuklarla İlişki ve Arkadaşlık
    • Konuşmacı, çocuklarının endişelendiren arkadaş gruplarıyla ilgili dürüstçe konuşup anlattığını belirtiyor.
    • Bir çocuk grubu olayı yaşandığında, çocukların eve çağrılıp anneleriyle iletişime geçirilerek normal bir hale getirildiğini anlatıyor.
    • Yazlıkta kışlıkla erkekle ev gibi bir ortamda, karı kocanın yaşadığı evin kurallarıyla dingonun ahıslarının koşturulduğu bir ortamda daha rahat ve olumlu ilişkiler kurulduğunu ifade ediyor.
    33:03Yasaklama ve Özgürlük
    • Yasaklamak yerine, çocukların heveslerini yuvarlak virajlarla yönlendirmenin daha iyi olduğunu düşünüyor.
    • Dövme konusunda başlangıçta hayır dediğini, ancak oğlunun doğum tarihini dövme yaptırmasıyla razı olduğunu anlatıyor.
    • Dövmenin ömür boyu bakılacağı için dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.
    34:21Baba-Oğul İlişkisi
    • Baba olarak tam bir sanatçı ruhuyla özgürlükçü olduğunu, çocuklarının ne zaman yatarlarsa yatsınlar, ne yerlerse yesinler, canları ne isterse olsun diyor.
    • Asitli içeceklerin eve girmemesi gerektiğini, ancak şekerli, tuzlu ve fast food'ların bir yaşa kadar uzak tutulabileceğini belirtiyor.
    • Çocukların büyüdükçe kendileri karar vereceklerini düşünüyor.
    35:13Evlilik ve Aile İlişkileri
    • Oğlunun evlenmeye karar vermesi durumunda, eşinin kendisiyle anlaşmasını ve birlikte bir dilimin oturduğu birinin olmasını istediğini söylüyor.
    • Konunun kendisiyle alakası olmadığını, oğlunun kendi seçimini yaptığını belirtiyor.
    • Programdan sonra kız arkadaşlarının kendisinden kaçacağını ve telefonlarına beş katlı şifre koyacaklarını tahmin ediyor.
    35:45Müzik Tercihleri
    • Kendi şarkısı hariç diğer şarkıları aynı hevesle dinlediğini, Yıldız Zirveyi ve Sezen Aksu'yu çok sevdiğini belirtiyor.
    • Yeni dönem şarkıcılarından Edis ve Zeynep'i çok beğendiğini, Edis'in sahnesi, cesurluğu ve Dua Lipa ile muhabbetini harika bulduğunu söylüyor.
    • Instagram hesabında ayak fotoğrafı paylaşmayı sevdiğini, ancak korkudan kızarlar diye paylaşamadığını anlatıyor.
    37:53Ünlü Olma Süreci
    • Ünlü olmadan önce pazarda limon sattığını ve çok güzel satardığını belirtiyor.
    • Kanal Market'te iş görüşmesinde, vapurda bir adamın kalem ve silgi satışı anlatımını hatırladığını ve bu anlatımı iş görüşmesinde kullandığını anlatıyor.
    • İş görüşmesinde başarısız olduğunu, çünkü tencereleri anlatırken kendisini beğendirmeye çalıştığını ve bu nedenle tencerelere bakamadıklarını söylüyor.
    39:29Günlük Hayat Huyları
    • Ütü yaptıktan sonra tekrar tekrar fişi çektin mi diye kontrol ettiğini, evden çıkmadan da baktığını belirtiyor.
    • Bu huyunun kötü olduğunu düşünüyor.
    • Ocakların kilit olduğunu bilebileceğini söylüyor.
    39:40Evdeki Wi-Fi ve Kişisel Deneyimler
    • Ütü yaptıktan sonra fişi kontrol etmek ve Wi-Fi'yi kapatmak önemlidir.
    • Evde herkesin odasında Wi-Fi bulunmakta ve mutfağa da Wi-Fi kurulmuştur.
    • Konuşmacı, kendini izlerken sinirlendiğini ve "sen bana bıçak sokarken ben sana hançerli" gibi bir kart alma hissi yaşadığını belirtiyor.
    40:32Medya Deneyimleri ve Aşk Hayatı
    • Konuşmacı, muhabirlerle karşılaştığında gerildiğini ve havaalanlarında magazin gerilimli olduğunu anlatıyor.
    • Armağan Bey'in programında çok samimi geldiğini ve Gökhan Çınar'ın programında da duygusal bir deneyim yaşadığını belirtiyor.
    • Aşk hayatına geri döneceğini ancak "ne bir çiçek ne bir WhatsApp" olacağını söylüyor.
    42:35Çocukluk Anıları ve Ev Hayatı
    • Liseye giderken kendini "Semiramis Pekkan" olarak sunup elektrik süpürgesi, fön ve deodorant gibi eşyaları mikrofon yaparak evde konser verdiğini anlatıyor.
    • Evde ters olmadığını, şükürlü ve müklü bir kadın olduğunu, düzen bozmalara girmediğini belirtiyor.
    • Titiz olduğunu ancak çamaşır suyu foşur foşur kullanmadığını, düzensizliği sevmediğini söylüyor.
    43:56Sinirlilik ve Aile İlişkileri
    • Sinirlendiğinde iddialı bir şekilde sinirlendiğini, kaplan gibi olduğunu hissettiğini belirtiyor.
    • Öfkenin yorucu ve kabus bir şey olduğunu bildiği için öfkesini kontrol ettiğini, uyararak ve yazarak sorunları çözdüğünü söylüyor.
    • Annesiyle yakın olduğunu, ancak annesinin kendisine çok takdir etmediğini ve onayının az olduğunu belirtiyor.
    46:03Onay Arayışı ve Ünlülerin Hikayesi
    • Mesleği yapan herkesin onaylanmak istediğini, kendisinin de onaylanmak istediğini söylüyor.
    • Psikologun ailede onaylanmayan insanların daha fazla sahneye çıkmak istediğini söylediğini anlatıyor.
    • Ünlülerin yüzde doksanında ailede onaylanmayan insanlar olduğunu belirtiyor.
    46:52Selülit ve Magazin Fotoğrafları
    • Konuşmacı, magazinlerde bikini ve mayolu fotoğraflarının yakalanmasından kaynaklanan panik durumunu anlatıyor.
    • Selülit konusunda Türkiye'de ve magazinlerde bir ayıp ve def olarak görülmesi konusunda eleştiri yapıyor.
    • Selülit ve ten göçüklerinin doğal bir durum olduğunu, sporla azalabileceğini ancak sıfırlanamayacağını belirtiyor.
    49:40Boşanma ve Kişisel Hayat
    • Konuşmacı, boşanmamak ızdıraplı bir yaşam haline geldiğinde boşanmanın gerekli olduğunu düşünüyor.
    • Çocukları kullanarak boşanmamak yerine, boşanmanın ayakları üstünde duran bir kadın ve anne olmanın getirdiği erillikle birlikte olduğunu vurguluyor.
    • Prenses hissetmediğini, her işi kendisinin yapmak zorunda kaldığını ve bu durumun prenses olma halini kaçırdığını ifade ediyor.
    51:52Romantiklik ve Kariyer
    • Romantiklik konusunda mumla yemek yemek gibi aktivitelerden hoşlanmadığını belirtiyor.
    • Üç erkek çocuğu olduğunu ve bunun bir denge olduğunu söylüyor.
    • Kariyer yönetiminde Türkiye'deki en iyi örneklerden biri olduğunu ve magazin sirkülasyonuna maruz kaldığı dönemleri güzel yönettiğini vurguluyor.
    54:20"Unutmayın ki bana bir şey olmaz" sloganı
    • Gülben Ergen, "Unutmayın ki bana bir şey olmaz" sloganının 22 senedir devam ettiğini ve herkesin dilinde olduğunu belirtiyor.
    • Bu slogan 17 sene önce bir magazin programında röportajın bir parçası olarak kullanılmış ve sonra şapkalar, pastalar, tişörtler gibi ürünlerle yayılmıştır.
    • Gülben Ergen, bu sloganın kadınlara güç veren bir şey olduğunu ve kavga eden arkadaşlarının WhatsApp gruplarında "Hadi kızlar tatile gidiyoruz, unutmayın ki bana bir şey olmaz" videoları paylaştığını söylüyor.
    55:41Photoshop kullanımı
    • Gülben Ergen, sırtından hançerleyenlere inat giydiği kostüm olayının tamamen bir kostüm olduğunu ve hançer ile ilgili hiçbir fikri olmadığını belirtiyor.
    • Fotoğraflarına Photoshop yaptığını kabul ediyor ancak çok fazla yapmadığını, sadece küçük düzeltmeler yaptığını söylüyor.
    • Sahnede çekilen fotoğraflarda yüzün terini almak için normal bir şey yaptığını ve Photoshop'ta minicik düzeltmeler yaptığını ifade ediyor.
    57:40Jenga oyunu
    • Gülben Ergen, Jenga oyununu en son Süveli Behzat'ın "Şahane Pazar" programında oynamış olduğunu belirtiyor.
    • Oyunda zar atılıp ne gelirse onu çekip oynadıklarını anlatıyor.
    58:19Aşk anıları
    • Gülben Ergen, aşıkken en saçma şeyin yerinde duramamak, saçmalamak ve her saçmaladığını doğru zannetmek olduğunu söylüyor.
    • Aşıkken sorgulayan biri olduğunu, şimdi ise olmadığını belirtiyor.
    59:10Seyirci etkileşimi
    • Gülben Ergen, seyircilerden birinin WhatsApp'ta kendi ismini aratmasını istiyor ve çıkan mesajları okuyor.
    • Mesajlarda seyircinin gösterisine geldiğini ve çok eğlendiğini, ancak bazı kişilerin onu "hayvan gibi" bahsettiğini öğreniyor.
    1:00:43Şarkı söyleme ve telefon oyunu
    • Gülben Ergen, seyircilerle takım marşı gibi şarkı söyleme fırsatı buluyor.
    • Seyircilerden birinin annesini arayıp "Bir genç neden evde kalır?" sorusunu soruyor.
    • Annenin cevabında oğlunun dağınık olduğu ve özgürlüğüne düşkün olduğu belirtiliyor.
    1:04:04Gençlik Anıları
    • Konuşmacı, gençliğinde mankenlik yaptığını ve bir arkadaşıyla Bodrum'a gitmek için annesine izin almak istediğini anlatıyor.
    • Arkadaşıyla buluşup Bodrum'a gideceklerini söyleyince annesi çok sinirlenmiş ve konuşmacıya kötü davranmış.
    • Arkadaşları Bodrum'a gitmiş, konuşmacı ise gidememiş ve kıskançlıktan çok üzülmüş.
    1:05:27Kayınvalide Konusu
    • Programda "kayınvalide" konusu ele alınıyor ve seyircilerle oylama yapılıyor.
    • Konuşmacı, erkek annesi olduğunu ve hayatında eser olduğunu belirtiyor.
    • Seyirciler arasında "ben mi daha cadı bir kayınvalide olurum" tartışması yaşanıyor.
    1:06:22Ünlülere Benzetme
    • Konuşmacı, kendisini Kızılcık Şerbeti'ndeki Nilay'ın iyi kalpli karakterine benzetiyor.
    • Diğer konuklar da kendilerini ünlülere benzetiyorlar.
    • Konuşmacı, kızıl saçlı bir hanımın Gökçe Bahadır'a benzediğini söylüyor.
    1:07:13Çıplak Ayak Nefreti
    • Konuşmacı, aşık olsa bile karşı taraftan tiksindirici bulduğu bir davranış olduğunu söylüyor.
    • Çıplak ayaktan nefret ettiğini, plajlarda bile çıplak ayakla hiçbir yere dokunamadığını belirtiyor.
    • Eser'in ayaklarının hapishanede gibi olduğunu ve parmaklarının açık ve korkulu olduğunu anlatıyor.
    1:08:43Çocukluk Anıları
    • Konuşmacı, küçükken etrafına havalı gözükmek için söylediği bir yalan anlatıyor.
    • Babasının yurt dışından getirdiği evcilik fincan takımlarıyla oynadığını söylüyor.
    • "Seni Gidi Yaramaz" şarkısının 26-27 sene önce anaokulunda çekildiğini belirtiyor.
    1:10:05Aile Özellikleri
    • Konuşmacı, annesinin çok karnıyarık, cacık ev kadını olduğunu ve yemeği çocukları iyi olsun diye yaptığını anlatıyor.
    • Babasının çok hoyrat, bilmiş, sosyal ve ağzı çok laf yapan bir adam olduğunu söylüyor.
    • Kendisinin tam ikisinin karışımı olarak huzurda olduğunu belirtiyor.
    1:10:33Bağış Çağrısı
    • Konuşmacı, seyircilerle birlikte derneğe bağış yapmayı teklif ediyor.
    • İzleyicilerin SMS atarak bağış yapabileceğini, Turkcell'e 1234'e "TGD" yazarak 50 TL bağış yapabileceklerini söylüyor.
    • Tanımadığı çocukların yüzünü güldürmenin insanın hayatına iyi geldiğini vurguluyor.
    1:11:28Programın Sonu
    • Programın sonunda seyircilerden deftere yazmaları isteniyor.
    • Konuşmacı, seyircilere, ekibe ve derneğe teşekkür ediyor.
    • Programın unutulmaz olduğunu belirterek bir sonraki bölümde görüşmek üzere veda ediyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor