• Buradasın

    Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 94 Memur Alımı Bilgilendirmesi

    youtube.com/watch?v=mUrtdBtEZmA

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Kamu Personel Alma YouTube kanalında yayınlanan, Kariyer Nokta Com internet sitesi tarafından hazırlanan bir bilgilendirme içeriğidir. Sunucu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yapılacak memur alımları hakkında detaylı bilgiler vermektedir.
    • Video, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 94 kadrolu ve lise mezunu memur alımı ile 4 aşçı alımı hakkında bilgiler sunmaktadır. Özellikle 94 hizmetli alımı için başvuru detayları, mezuniyet şartları, KPSS puan gereksinimleri ve başvuru süreci detaylı olarak anlatılmaktadır. Başvuruların 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında il emniyet müdürlüklerine yapılacağı, başvuru kılavuzunun nasıl erişileceği ve başvuru sürecinde gerekli belgeler hakkında bilgiler verilmektedir.
    00:02Emniyet Genel Müdürlüğü Memur Alımı Duyurusu
    • Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 94 kadrolu ve lise mezunu memur alımı yapacak.
    • Başvurular 25 Ocak itibariyle başlayacak ve 5 gün sürecek, 29 Ocak'ta sona erecek.
    • EGM ayrıca 90 hizmetli ve 4 aşçı alımı ilanı yayınladı.
    01:07Mezuniyet Şartları
    • Hizmetli alımlarında herhangi bir ortaöğretim kurumu mezunu olmak şartı aranmaktadır.
    • Aşçı alımlarında lise mezunu olmak ve lisede yiyecek içecek hizmetleri analı ve dallarının aile ve tüketici hizmetleri alanı besleme gibi mezuniyetlerden olmak şartı aranmaktadır.
    • Hem hizmetli alımı hem aşçı alımı için KPSS'den en az 70 puan taban puan şartı aranmaktadır.
    02:29Hizmetli Alımı Detayları
    • 90 hizmetli alımı 2020'ye 4 dönem olarak geçmekte ve 657 Devlet Memurları Kanunu kapsamında kadrolu statüde yapılacak.
    • Alım yapılacak kontenjanlar Ek-1'de belirtilmiş olup, Afyonkarahisar için 2, Ankara için 7, Antalya için 5 gibi tüm illere kaç kişi alınacağı gösterilmiştir.
    • Hizmet sınıfı yardımcı hizmet sınıfı olacak ve erkek veya kadın adaylar başvuru yapabiliyor.
    04:06Başvuru Süreci
    • Başvurular 25 Ocak itibariyle il emniyet müdürlüğü personel şube müdürlüğü tarafından personel bir sisteme kayıt edilecek.
    • Adaylar başvuru formu çıktısı imzalatarak bir örneğini verecek ve sözlü veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananlar bu formu il emniyet müdürlüğüne getirmeleri gerekiyor.
    • Başvurular 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak ve adaylar en fazla 10 tercihte bulunabilecek.
    05:50Başvuru İçin Gerekli Belgeler
    • Başvurularda kimlik belgesi, son 6 ay içerisinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, diploma/mezuniyet belgesi aslı veya fotokopisi (noter tasdikli de olabilir) gerekiyor.
    • Başvuru yapan aday en fazla 10 tercihte bulunabilecek.
    • Başvurular KPSS sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısı örneği ile birlikte bulunduğunuz ildeki herhangi bir il emniyet müdürlüğü personel şube müdürlüğüne bizzat yapılabilir.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor