Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, "İşkolik" programının "Sektörler Arası Türkiye Yolculuğu" bölümünde Muğla Bodrum'da Denizden Şirketler Grubu'nun sahibi Deniz Sağ Kal ile yapılan bir röportajdır.
- Röportajda Deniz Sağ Kal, 20 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteren ve 10 bin metre kapalı alana sahip Denizden Şirketler Grubu'nun dört ana şirketini (PVC pencere, alüminyum kapı, cam ve mutfak mobilya) tanıtmaktadır. Grup, Ege bölgesinde (Marmaris, Kuşadası, Aydın, Muğla) bayilikler sahibi olup, CNC makinelerle çalışan ve yaklaşık 150-200 kişiye iş imkanı sağlayan bir kuruluş olarak tanıtılmaktadır. Ayrıca, grup bünyesinde çalışan personel sayısı ve bayilerle birlikte toplam 2-3 bin kişiye iş imkanı sağladığı belirtilmektedir.
- 00:12Deniz-Sen Şirketler Grubu Tanıtımı
- İşkolik programı, sektörler arası Türkiye yolculuğunda Muğla Bodrum'dan Deniz-Sen Şirketler Grubu ile birlikte.
- Firma sahibi Deniz Sağ Kal ile yapılan röportajda şirketin hizmetleri ve faaliyetleri anlatılıyor.
- 00:57Şirketin Fiziksel Alanı ve Şirketleri
- Deniz-Sen Şirketler Grubu, 20 bin metrekare alan üzerinde, yaklaşık 10 bin metre kapalı alanla faaliyet gösteriyor.
- Grup içinde PVC pencere, alüminyum kapı, cam ve mutfak mobilya olmak üzere dört ana şirket bulunuyor.
- Şirketlerin markaları arasında Madam Pusuna, Muto, Gadador PVC Cup Pencere ve Marie Class Camda Camda yer alıyor.
- 02:06Hizmet Alanı ve Teknoloji
- Şirket, Ege Bölgesi'nde Marmaris, Kuşadası, Aydın ve Muğla bölgelerine mal veriyor.
- Sahada teknolojiyi takip eden bir firma olarak tüm makinalarının CNC makineleri olduğunu belirtiyor.
- Birçok üründe el değmeden ürün çıkarabiliyorlar.
- 02:58Ekonomik Katkı ve Gelecek Planları
- Şirket bünyesinde yaklaşık 150-200 kişi çalışırken, bayilerde çalışan insanlar da dahil edildiğinde toplam 2-3 bin kişiye ekmek veriyor.
- Teknolojiyi takip eden bir firma olarak fuarlara katılarak yenilikleri takip ediyorlar.
- Sektörde her gün değişen ve yeni eklenen özellikler sayesinde işlerin daha hızlı ilerlemesi sağlanıyor.