Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu videoda bir yarışmacı, "konseyler kraliçesi" olarak kendini tanımlayan bir kişinin yarışma programındaki deneyimlerini anlatıyor. Konuşmacı, eleme potalarında yazılma sürecini ve konseydeki olayları paylaşıyor.
- Video, konuşmacının konseyde yaşadığı rahatsızlık ve tepki sürecini konu alıyor. Konseyde şarkı söyleme durumuna karşı duyduğu rahatsızlık, Gonca'nın yazdığı öykü ve takım içindeki ilişkiler hakkında düşüncelerini paylaşıyor. Konuşmacı, yeni gelen bir yarışmacıyı yazmanın doğru olmadığını ve onu içimize almak için şans vermeden onu potaya yazmanın doğru olmadığını vurguluyor.
- 00:14Konseydeki Durum ve Tepki
- Konuşmacı, konseyler kraliçesi olarak eleme potalarını iyi biliyor ve bu hafta kendisini atladıklarını belirtiyor.
- Konsey başlarken karşı takımdan birinin şarkı söylemesi karşısında şaşırdığını ve bu durumun saygısızlık gibi geldiğini ifade ediyor.
- Bu durumdan dolayı moralinin bozulduğunu ve tepki olarak öyküyü yazacağını düşündüğünü söylüyor.
- 01:19Yazılma Süreci ve Düşünceler
- Gonca'nın yazabileceğini ve herkesin yazmakta özgürlüğü olduğunu belirtiyor.
- İlk geldiğinde bir hafta, on gün, onbeş gün alışma süreci olduğunu ve ilk haftadan yazılmamak insanın kendini sorgulamasına neden olduğunu söylüyor.
- Takım olarak herkesin bir fikri olduğunu ve doğanın üzerinde ortaklaşa bir karar aldıklarını, ancak kendisinin gelir gelmez bir insanı yazmanın doğru olmadığını düşünüyor.