• Buradasın

    2022'de Okuduğum Kitaplar Hakkında Yorumlar

    youtube.com/watch?v=OnPFXOWDTnU

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu videoda konuşmacı, 2022 yılında okuduğu kitapları yorumluyor ve ilk seslendirmesi olduğunu belirtiyor.
    • Konuşmacı, "Üç Yapraklı Ahududu", "Sokak Nöbetçileri", "Tutkulu Perşem", "Çemberin Altında" serisi, "Fareler ve İnsanlar", "Maraton", "Oz Büyücüsü" serisi, "Şeker Portakalı" ve "Feride" gibi kitapları değerlendiriyor. Her kitap için kişisel izlenimlerini, beğendiklerini ve beğenmediklerini paylaşıyor. Özellikle "Oz Büyücüsü" serisinin en beğendiği kitabı olduğunu ve maratonunun burada bittiğini belirtiyor.
    2022'de Okunan Kitaplar
    • Konuşmacı 2022'de okuduğu kitapların yorumunu yapacağını ve ilk seslendirmesi olduğu için heyecanlı olduğunu belirtiyor.
    • "Üç Yapraklı Ahududu" kitabını çok eğlenceli bir aşk romanı olarak tanımlıyor ve kadın karakterlerin eğlenceli olması hoşuna gittiğini söylüyor.
    • "Sokak Nöbetçileri" kitabını güzel bulmasına rağmen çok uzun bir fragman hissiyatı bıraktığı için üç kitap çıktıktan sonra seriye tekrar başlamayı planladığını belirtiyor.
    00:35Zorlanan Kitaplar
    • "Tutkulu Perşem" kitabını okurken aşırı zorlandığını ve güzel şeyler anlatmak istediğini fark ettiğini ancak okuyamadığını ifade ediyor.
    • Betül Güçlü'nün "Çemberin Altında" serisini sevdiğini, ilk kitabının hoşuna gittiğini ve olayların akışını beğendiğini ancak ikinci kitapta erkek karakterinin fazla depresyonik hareketlerinin kendisini sıktığını belirtiyor.
    • "Fareler ve İnsanlar" kitabını çok beğendiğini söylüyor.
    01:34Karışık Anlatım ve Maraton Kitapları
    • Bir kitabın anlatmak istediği şeyi sevdiğini ancak anlatma tarzının kafasını karıştırdığını belirtiyor.
    • Okul kütüphanesinden aldığı bir kitabın o dönemi çok güzel yansıttığını düşünüyor.
    • Bir haftalık maraton kitabının çok beğendiğini ancak üstünde çok fazla etki bırakmadığını, kitabın kapağını kapattığında ne okuduğunu anlamadığını ifade ediyor.
    02:11Maratonun Sonu
    • Maratonun üçüncü kitabını aşırı beğendiğini ve "Alın Aldırın" kitabının arkadaşlığı ve dayanışmayı çok güzel anlattığını belirtiyor.
    • "Oz Büyücüsü" serisinin en beğendiği kitabı "Şeker Portakal" olduğunu ancak bu kitabı da çok beğendiğini söylüyor.
    • Son kitabı o kadar da çok sevmediğini, kadın karakterin güçlü olması ve her şeyi başarabilmesi hoşuna gittiğini ancak olayların sarpa sardığını ifade ediyor.
    02:42Son Düşünceler
    • Kitabın dönemin şartlarını çok güzel ele aldığını, özellikle Feride'nin erkekler tarafından aşırı rahatsız edilmesini vurguluyor.
    • 2023'te daha fazla okumak istediğini belirtiyor.
    • İzleyicilerin kalbinden geçenlerin kabul olmasını diliyor.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor