Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Edirne'de yaşayan 53 yaşındaki Azime Gürel'in sağlık sorunlarını anlatan bir röportajdır. Gürel, 21 yıl önce göbek fıtığı ameliyatı geçirmiş ancak karnındaki şişliğin artarak yürüyemez hale geldiğini belirtiyor.
- Videoda Gürel, sağlık sorunları nedeniyle evde iş yapamadığını ve yakınlarının yardımıyla pazara gelerek bal ve makarna satarak evinin geçimine katkı sağladığını anlatıyor. Kendisini yürüyemez hale getiren şişkinlik nedeniyle doktora başvurduğunu ancak bir çare bulamadıklarını, mide ameliyatı olmak istediğini ancak karnındaki yağ ve ödem nedeniyle ameliyat edilmediğini ifade ediyor.
- 00:05Edirne'de Yaşayan Azime Gürel'in Durumu
- Edirne'de yaşayan 53 yaşındaki Azime Gürel, büyüyen karnı nedeniyle artık yürüyemez hale geldi.
- Sağlık sorunları nedeniyle evde iş yapamaz hale gelen kadın, yakınlarının yardımıyla pazara gelerek bal ve makarna satarak evinin geçimine katkı sağlıyor.
- Yaklaşık 21 yıl önce göbek fıtığı ameliyatı olduğunu söyleyen Gürel, o dönem sağlığının iyi olduğunu ancak daha sonraki yıllarda karnındaki şişliğin artarak kendisini yürüyemez hale getirdiğini anlattı.
- 00:52Sağlık Sorunları ve Çare Arayışı
- Edirne'de mide ameliyatı olmak istediğini ancak karnındaki yağ ve ödem nedeniyle ameliyat edilmediğini kaydeden Gürel, hastalığına bir çare bulunması istediğini söyledi.
- 21 sene oldu olalı rahatsızlığının devam ettiğini ve artık yürüyememeye başladığını belirtti.
- Tek istediği karnının ameliyatla tedavi edilmesi ve yürüyebilmek olduğunu, evdeki işini yapamadığını ve yatalak olursa kimin bakacağını sordu.