• Buradasın

    Corona Virüsü, Dünyanın Yeni Düzeni ve İçsel Güç Üzerine Bir Sunum

    youtube.com/watch?v=89m1t88OCHc

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir konuşmacının sosyal medya ve TV programlarında yaptığı açıklamaların devamı niteliğindeki bir sunum formatındadır. Konuşmacı, insanlık tarihinin en önemli dönüm noktasında bulunduğumuzu vurgulayarak bilgi aktarmaktadır.
    • Video, corona virüsünün kökeni, laboratuvar ortamında üretilmiş olduğu iddiası ve karanlık güçlerin planladığı yeni dünya düzeni hakkında bilgiler sunmaktadır. Konuşmacı, 5G teknolojisi ve "chemtrails" gibi teknolojilerin insan sağlığı üzerindeki etkilerini, virüs salgınının bir ön provası olduğunu ve karanlık güçlerin dijital para sistemi, robotlaştırma ve nüfus azaltma gibi hedeflerini anlatmaktadır.
    • Sunum ayrıca enerji frekansları, bağışıklık sistemini güçlendirmek için doğal gıdalar, meditasyon, yoga ve doğa ile bağlantı kurma gibi içsel çalışma teknikleri hakkında öneriler içermektedir. Konuşmacı, bu zorlu dönemde insanlığın kendi içsel gücünü keşfetmesi, negatif enerjilere karşı korunması ve sevgi enerjisine odaklanması gerektiğini vurgulamaktadır.
    Önemli Bir Konu ve Mesaj
    • Konuşmacı, tüm dünya insanlığını ciddi şekilde tehdit eden bir konu sebebiyle tekrar konuşmaya başlıyor.
    • Laboratuvar ortamında üretilmiş olan corona virüsü öncesindeki hazırlıkları, kim oldukları ve hedefledikleri insanlık dışı planlar hakkında bilgi verecek.
    • Bu açıklamaların dikkatle dinlenmesi ve sosyal medya platformları ile çevreye paylaşılması gerektiği vurgulanıyor.
    01:22Dünyanın Değişimi ve Dönüşümü
    • Konuşmacı, son 3-4 yıldır sosyal medya ve TV programlarında dünyamızın gezegensel ve insanlık realitesi bakımından muazzam ölçekte bir değişime ve dönüşüme gebe olduğunu belirttiğini hatırlatıyor.
    • Dünyanın manyetik alanları, kolektif bilincin şablonlarıdır ve milyonlarca yıllık dünya tarihi boyunca süregelen biyolojik ve ruhsal evrimin izlerini yansıtır.
    • Yaşanan değişimler doğal olarak yoğun endişe, kaygı ve derin savrulmalara neden olmaktadır.
    03:09İnsanlık ve Gezegenin Zor Zamanları
    • İnsanlık savaş, terör, şiddet, yoksulluk, çevre krizi ve toplumsal adaletsizlik yüzünden ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmış durumda.
    • Geçmişin izinden bugüne yansıyan tüm karmalar, hırslar, korkular ve egolar bölünmüş dünyayı ve parçalanmış toplumları oluşturmakta.
    • Depremlerin, doğal felaketlerin, volkanik hareketlerin, yeni salgınların ve bölgesel savaşların artacağı, ekonomik, sosyal, dinsel ve politik türbülansın hızlanacağı vurgulanıyor.
    04:29Yaşananların Temelindeki Nedenler
    • Yaşananlar, kolektif insanlık bilincinin bozulmuş negatif düşünce kalıpları ve eylemleri temelde korkunun, öfkenin, nefretin, hırs ve egoların birikimidir.
    • Vahşi kapitalist ve politik sistemin güç ve para odaklı çıkarttığı anlamsız savaşlarla masum insanların öldürülüşünün isyanıdır.
    • İnsanlığın din ve inanç uğruna birbirlerini katletmesinin acı tablosudur ve kendi eliyle yakıp yıktığı doğanın, evsiz bıraktığı hayvan dostlarının ağlayışının sesidir.
    05:53Adaletsizliğin Sonucu
    • Yaşananlar, kıyıya vuran çocuk cesetlerine duyarsız kalan insanoğlunun, yavrularının yakarışıdır.
    • Çöpten ekmek toplayan zavallı annenin yüreğinin feryadı ve evine ekmek götüremeyip intihar eden babanın ağıtıdır.
    • Dünyada her gün on binlerce insan yiyecek bir dilim ekmek bulamadan ve seksen bin kişi açlıktan ölürken, her gün binlerce ton gıdayı paylaşmayıp israf edenlerin adaletsizliğinin karşılığıdır.
    07:04Kaba Güçlerin Planı
    • Büyük halk kitlelerinin üzerinde amansız otoriteler halinde saltanat süren ve gücün karanlık yönünden beslenen bir kısım menfaat ve çıkar grupları, mevcut yerleşik düzeni kuran küresel kabal güçler, kurdukları köhnemiş, adaletsiz sistemin çökmek üzere olduğunun farkına vardılar.
    • Yirmi yıldan fazladır üzerinde çalıştıkları yeni planı ve sistemi koronavirüs salgınıyla harekete geçirdiler.
    • Kaval elitinin planlarının öncesini, şu anda olmakta olan coronavirüs ile amaçlananları ve hangi karanlık enerjilerle çalıştıklarını paylaşacak.
    08:52Dualite ve Kozmik Dalga
    • Makro düzeyden bakıldığında dualite boyutunda tezaflar, zıtlar alanında ışığı gerçekten fark edebilmek ve görebilmek için bazen karanlık zamanlar geçirmenin gerekli olduğunun idraki çok önemlidir.
    • Kaos ve karmaşanın yerleşik düzenin çökmesi ve yeniden kurulması için bazen gerekli olduğunu bilerek, şu anda olmakta olanları gözlemlemek gerekiyor.
    • Etrafımızdaki karanlık ve korku temelli tüm odaklar ve köhne yapılar ve kabal sistemler artık tek tek çökmektedirler, bu onların son çırpınışlarıdır.
    10:14Dünya ve Evrimsel Dönüşüm
    • Dünya kendi yolunda evrenin evrimine eşlik ediyor ve binlerce yıldır sağlayamadığı birliği ve kardeşliği bir anda mikro düzeyde bir virüs gerçekleştirdi.
    • Dünya topyekün aynı amaç için kilitlendi ve bu virüsü etkisiz hale getirebilmek, insanlığın bundan gerekli dersi çıkarması çok önemlidir.
    • İdrak ettik ve adına dünya dediğimiz bir atom çekirdeğinin içinde iç içe olduğumuzu, hepimizin iyi olmadan her birimizin iyi olamayacağını anlamamız gerekiyor.
    11:36Ortak İyi ve Birlik
    • Biriminin iyiliğini ancak hepimizin iyiliğiyle mümkün olduğunu idrak etmeliyiz, artık ortak iyiyi planlamak zorunda insanoğlu.
    • Dünya gezegeninin içindeki tüm varlıklarla birlikte bir bütün olduğunu idrak edemezsek, bu virüsten kurtulsak bile mutasyona uğrayacak ve daha tehlikeli hal alacak.
    • Her bir birey, ülke, canlı, tür ve varlığın doğanın bir olduğunu, aynı bütünün parçaları olduğumuzu idrak etmeliyiz.
    14:03İnsanlık Tarihinin Dönüm Noktası
    • İnsanlık tarihinin en önemli dönüm noktasındayız.
    • Yaşadığımız bu virüs salgını tamamıyla ve bütünüyle karanlık güçlerin fütursuzca eylemleridir.
    • Bu virüs Gaia'nın ve ekolojik sistemin sorumlu olduğu doğal bir virüs değildir.
    15:00Virüsün Kökeni ve Özellikleri
    • Virüs, Çin'in Wuhan bölgesindeki en son teknolojiye sahip birinci sınıf viroloji laboratuvarında araştırılan uçan kanatlı tek memeli yarasadan türemiştir.
    • Bu virüs MERS ve SARS'ın bir türevidir ve laboratuvardan salıverilmiştir.
    • COVID-19, 30 kilobazdan oluşan en büyük RNA genomuna sahip bir virüştür ve farklı versiyonlarından birçok dünya vatandaşı ölmüştür.
    16:01Virüsün Mutasyonları ve Yayılımı
    • Virüsün en az 8-10 alt türü evrilmiştir, resmi yetkililer bunu 6-7 tür olarak belirtmektedir.
    • Virüsün bu kadar çeşitli genetik mutasyona uğraması doğal olarak imkansızdır.
    • Virüs sadece Wuhan'dan değil, öncesinde Amerika ve Avrupa'da da görülmekteydi, ancak ilk vurucu etki Wuhan'daki askeri oyunlarda yapılmıştır.
    18:00Virüsün Vücuda Etkisi
    • Virüs vücuda burun, ağız ve gözlerden girerek ACE2 adı verilen bir protein üreten hava yollarındaki hücrelere tutunmaya çalışır.
    • Virüs zarını zarımızla kaynaştırarak hücreye ulaşıp RNA bırakır ve bağışıklık sistemini etkisiz hale getirir.
    • Virüs yeni türleri kopyalar, proteinler yapmaya başlar ve hücreyi ele geçirerek vücutta enfeksiyonu yaymaya başlar.
    20:25Virüsün Yayılmasını Hızlandıran Teknolojiler
    • Virüsün yayılmasını hızlandırmak için 20 yıldır üzerinde çalışılan biyolojik silahlar ve diğer enstrümanlar devreye sokulmuştur.
    • CASTRAILER (uçağın bıraktığı iz anlamında) teknolojisiyle atmosfere kimyasallar sprey edilmektedir.
    • Bu kimyasallar insanlara solunurken akciğerlerine yerleşerek birçok hastalığın yayılmasını hızlandırır.
    22:195G Teknolojisinin Etkileri
    • 5G teknolojisi, vücutlarımızın savunma sistemlerini uzaktan kontrol edebilecek ve çökertebilecek bir teknolojidir.
    • 5G, 10 gigabit hızda ve 6-300 GHz frekanslarda çalışan, 4G'den yaklaşık bin kat daha hızlı bir teknolojidir.
    • 5G baz istasyonları 200-250 metre aralıklarla inşa edilmektedir.
    24:325G'nin Zararları
    • 5G'nin yaydığı radyasyon miktarı sadece insanoğlu için değil, tüm bitki ve hayvan sağlığı açısından da zararlı ve risklidir.
    • 5G özellikle oksijen molekülündeki elektronların hareketlenmesine sebep olup hemoglobinin oksijenle tutunmasını engeller.
    • 5G, elektroportasyon yaparak hücre zarlarının açılmasına sebep olup vücudun koruyucu kalkanını tamamıyla ortadan kaldırır.
    28:30Vahşi Kapitalizmin Sonrası
    • Vahşi kapitalizmin çökmek üzere olduğu anlaşılarak, tehlikeli bir virüs salgını ile insanları korkutup paniğe sürükleyerek bir sonraki aşamaya geçiş yapılıyor.
    • Yakında tüm dünya ülkeleri karantina ilan edecek, olağanüstü hallere geçilecek ve sınırlı sokağa çıkma uygulanacak.
    • Bu dönemde kendi gücümüze sahip çıkmamız çok önemli, korku vasıtasıyla insanın içinde kurban-kurtarıcı kalıbı aktive edilir.
    30:14Yeni Dünya Düzeni
    • Yeni dünya düzeninde her şey dijital olacak, kağıt para yerine dijital para geçecek ve daha sonra kredi sistemine çevrilecek.
    • Dijital para ile harcadığınız her şey takip edilebilecek, ne yaptığınız, nerede olduğunuz kaydedilebilecek.
    • Dünyanın parçalı ulus-devletler tarafından değil, merkezi bir güç elitinin hakimiyetinde olacağını planlıyorlar.
    31:21İnsan Emeğinin Dijitalleşmesi
    • İnsan emeğini de dijitalleştirecekler, üretim robotlara yaptırılacak ve yapay zeka geliştirilmeye devam edecek.
    • İnsanların çoğunu pasifize edecekler ve önümüzdeki 10-20 yıl içinde nüfusu 700-800 milyon civarına indirmeyi hedefliyorlar.
    • İnsanlar tek bir merkezi sistemden yönetilecek, keskin sınıflara ayrılacak ve isimleri kodlanacak.
    32:37Çipler ve Kontrol
    • İnsanlara çip yerleştirilecek ve bu çipler aracıyla uzaktan elektromanyetik dalgalarla müdahale edilebilecek.
    • Çipler sayesinde insanların beyin dalgalarına ve bağışıklık sistemlerine müdahale edilebilecek.
    • İnsanları robot gibi kodlamak ve her adımını takip edebilecek sistemi kurguluyorlar.
    33:20Eğitim ve Toplumsal Yapı
    • Eğitim dijitalleşmenin bir ön provası olarak evlerden yapılmaya başlandı.
    • İnsanlar evlerine kapatılarak toplumsal yapı içinde değil, birey olmaya kanalize ediliyor.
    • Korku tamamen bir kültür haline getiriliyor ve insanlar bu korku kültürüyle hayatlarını sürdürmeye alıştırılıyor.
    34:36Virüs Salgını ve Plan
    • Ölüm oranı sadece %3-4 olan bir virüsü, küresel medya devleri sayesinde %724 gibi göstererek insanların beynini yıkayıp korkutan bu sistem kurucuları ciddi hedeflerine doğru yol kat ettiler.
    • Yapay olarak yarattıkları virüs, daha önce kuş gribi ve domuz gribi senaryolarında olduğu gibi bir ön provaydı.
    • Salgının belirli bir orana yayıldıktan sonra "çaresini bulduk" diyerek aşı ve ilaçlar sunacaklar.
    36:15Aşı ve Kontrol
    • Aşıyı almanız ve elinizin altına çip takmanız gerektiği iddia edilecek, bu sayede insanlar kontrol altına alınacak.
    • Aşı sadece virüsü etkisiz hale getirmeyecek, uzaktan kontrol edilebilen bir RNA dizilimi de içerecek.
    • Bu RNA dizileri sayesinde kişilerin bağışıklık sistemini savunmasız hale getirebilecekler ve istedikleri gibi kontrol altında tutabilecekler.
    37:22Virüs Salgınının Gerçek Amacı
    • Bu virüs salgını, 20 yıldan fazla süredir çalıştıkları ve dizayn ettikleri yeni dünya düzeninin bir ön provasıdır.
    • İstediği şey panik ve kaos, korkuyu en üst noktaya getirerek insanları kontrol etmeleri kolaylaşacak.
    • Bu zorlu süreçte en önemli şey korku ve endişeye sürüklenmemek, zihinsel ve duygusal sağlığı korumaktır.
    39:21Evren ve Enerji
    • Evrendeki her şeyin özü enerjidir, tüm varoluşun temeli enerji ve ışığın dalga boylarından oluşmaktadır.
    • Madde enerjinin yoğunlaşmış halidir, düşüncelerimiz ve duygularımız da enerjinin değişik dalga boylarından oluşur.
    • Her cismin, her maddenin, her bedenin ve organın bir frekansı vardır, madde alemi de titreşen, frekans yayan canlı, enerjik organizmalardır.
    41:58Korku ve Frekans
    • Korku ve panik titreşim frekansınızı aşağılara çeker ve kozmik doğanızı zedeler.
    • Frekansınız düştüğünde manyetik alanınızda parazit enerjiler ve yırtıklar oluşur.
    • Korkudan dolayı zayıflayan manyetik alan ve titreşim frekansı düştüğünde, alt seviyedeki virüslerin rezonans aralığına girersiniz ve fiziksel bedeninizi etkilemesine müsaade edersiniz.
    43:23Frekans ve Virüsler
    • Sağlıklı bir insanın frekans aralığı 60-74 megaherz, virüslerin ise 49-59 megaherz arasındadır.
    • Virüslerle sağlıklı insanlar arasında en az 3-5 milyon titreşim farkı vardır.
    • Sağlıksız ve rahatsız olan hastalar daha fazla etkilenir çünkü hasta insanların frekansı 60'lar, 50'ler, 40'lar ve ölümde 25-30'lara gelir.
    44:12Frekansı Koruma
    • Korku, endişe ve panik gibi illüzyonlar frekansımızı alt seviyelere düşürür, bu yüzden bunları yapmamalıyız.
    • Zorlu dönemlerde duygusal, zihinsel ve fiziksel bedeni arındırıp güçlendirmeliyiz.
    • Biyolojik ve enerji bedenlerimize yüklenen yüksek frekans enerjileri kendi manyetik alanımıza çekebiliriz.
    45:22Bağışıklık Sistemi Güçlendirme
    • Virüs karşıtı bir bağışıklık sistemi için doğal gıdalarla beslenmeliyiz.
    • Hamur, gluten, şeker, un ve tuz kullanımını minimalize etmeliyiz.
    • Kekik, mikrop öldürücü, antiseptik ve antioksidan özelliklere sahip olup virüsler üzerinde etkilidir.
    47:16Fiziksel ve Enerjik Sağlık
    • pH oranı yüksek su içmek, biyolojimizin köklenmesine yardımcı olur.
    • Meditasyon, yoga, doğa gibi kozmik bağlantıyı artırmak ve parasempatik sinir sistemi aktivasyonuna yardımcı olur.
    • Derin nefes alma teknikleri ve topraklama zor dönemlerde denge için önemlidir.
    48:37Negatif Enerjilerden Korunma
    • Negatif kaynaklı, korku ve endişe yaratmaya çalışan mesajlardan ve kişilerden uzak durmalıyız.
    • İnsanlık tarihinin en önemli dönüm noktasında olduğumuzu ve uyanış enerjisinin momentumunun yükseldiğini unutmamalıyız.
    • Korku illüzyonunun insanlık yapısına sirayet etmesine ve karanlığın dünyayı teslim almasına izin vermemeliyiz.
    50:56İçsel Kıyamet ve Denge
    • İçsel kıyamet dışsal kıyamete doğru evriliyor, bu yüzden merkezde kalıp dengede olmaya çalışmalıyız.
    • Negatif temelli tüm köhnemiş yapılar ve sistemlerin açığa çıkacağı ve çökeceği dönemlerdeyiz.
    • Dışarıdaki gücün peşinden koşan bir insanlıktan, içindeki gerçek gücü arayan bir insanlığa doğru tekamül ediyoruz.
    52:33Enerji ve Gerçeklik
    • İnsanlar güçlerine sahip çıktıkça yaratmış oldukları paradigmaları değiştirecek ve dönüştürecekler.
    • Kendi gerçek gücümüzü bulmalı ve başkalarının negatif söylemlerine değil, kendi içimizde yankı bulanlara odaklanmalıyız.
    • Olumsuz gibi görünen bu yaşadıkları atlatacağız ve bunun bir daha olmasını istemeyeceğiz.
    54:15Bilinç Değişimi ve Sevgi
    • Düşüncenin ve niyetin tüm yaratımın temeli olan enerjiyi taşıdığını ve evrenin düşünceye karşılık verdiği unutulmamalıdır.
    • Fiziksel, zihinsel ve duygusal düzeyde arınmada ve dengede kalmaya gayret etmeliyiz.
    • Kaostan çıkış yolu yalnızca kendi içimizde ve yüreğimizde aramamız gerekiyor, sevgi enerjisine odaklanmalıyız.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor