Buradasın
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Hakkında Suç Duyurusu
youtube.com/watch?v=6yrDIr9-Ng4Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Diyarbakır Barosu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptığını anlatan bir haber içeriğidir.
- Videoda, Özdağ'ın 14 Mayıs seçimlerine ilişkin yürütülen çalışmalar sırasında yaptığı söylemler gerekçe gösterilerek suç duyurusu yapıldığı belirtiliyor. Ayrıca, Özdağ'ın HDP'ye yönelik eleştirileri ve "kimler var bak bizi nereye getirdin dağ dağdan şehre" gibi ifadeleri de videoda yer alıyor.
- HDP ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Hakkında Suç Duyurusu
- Bir kişi "ben HDP" diyerek kendini tanıtıyor.
- HDP'nin içinde çok katil olduğu iddia ediliyor.
- Diyarbakır Barosu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
- Suç duyurusunun gerekçesi, Özdağ'ın 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin yürütülen çalışmalar sırasındaki söylemleri.