Buradasın
İnegöl'de Bir Yaşındaki Melisa Bebeğin Ölümüyle İlgili Tutuklamalar
youtube.com/watch?v=PxN63ROb7CYYapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, İnegöl'de yaşanan bir yaşındaki Melisa bebeğin ölümüyle ilgili suçlamaları ve tutuklamaları anlatan bir haber kaynağıdır. Videoda bakıcı Fatma Bey, kaçak kreş işleten derneğin başkanı SA ve dernek üyesi FB gibi şüpheliler yer almaktadır.
- Videoda, şüphelilerin emniyetteki ifadelerinin tamamlanması, adliyeye sevk edilmesi ve mahkeme süreci anlatılmaktadır. Bakıcı Fatma Bey tutuklanırken, dernek başkanı SA adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Olay, taksirle adam öldürme sebebiyet vermemek suçlarından soruşturulmaktadır.
- 00:01İnegol'deki Korkunç Olayda Bakıcı Tutuklandı
- İnegol'deki korkunç olayda hayatını kaybeden bir yaşındaki Melisa bebeğin ölümüyle ilgili bakıcı Fatma Bey mahkemece tutuklandı.
- Kaçak kreş işleten derneğin başkanı SA ile dernek üyesi olan ve aynı zamanda dernekte bakım hizmeti veren FB, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
- Emniyetteki ifadeleri tamamlanan iki şüpheli, taksirle adam öldürme sebebiyet vermemek suçlarından adliyeye sevk edildi.
- 00:39Şüphelilerin Adliyeye Getirilmesi
- Öğle saatlerinde İnegol Adliyesi'ne getirilen iki şüpheli hakim karşısına çıktı.
- Sorgusu tamamlanan şüphelilerden bakıcı FB tutuklanırken, dernek başkanı SA ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.