• Temel Bilgiler
    • Levrek fileto, kemiksiz ve derisi olmayan et dilimleridir
    • Akdeniz bölgesinde yaygın tüketilen besleyici bir balıktır
    • Yüksek protein ve omega-3 yağ asitleri içerir
    Üretim ve İşleme
    • Taze levrekler seçilip kalibre edilir
    • V-cut, Kelebek Kesim, PBO/PBI ve Twin Fileto gibi çeşitler üretilir
    • Hijyenik koşullarda işlenip hava geçirmez paketlenir
    Tüketim ve İhracat
    • Avrupa ülkelerinde popüler bir balıktır
    • Türkiye'den dünya ülkelerine ihraç edilmektedir
    • Taze veya dondurulmuş olarak satılır
    Pişirme ve Soslar
    • Fırında, ızgarada veya buğulama yöntemiyle pişirilebilir
    • Marine edilerek farklı soslarla servis edilebilir
    • Limon, hardal, soya gibi soslarla zenginleştirilebilir

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor