Buradasın
Dürümcü Dükkanı Açma Rehberi
patronoldum.com/durumcu-dukkani-acmak/Yapay zekadan makale özeti
- Genel Bilgiler
- Dürümcü dükkanı açmak için başlangıç maliyeti 50 bin TL'den başlamaktadır
- Dürümcü dükkanları fastfood kadar hızlı gelişmemiştir
- Dürüm pişirme süresi ortalama 4 dakikadır
- Dürüm takma ve yapma konusunda deneyim ve eğitim önemlidir
- Başarı Faktörleri
- Lezzet konusunda sürekli deneme yanılma yapılmalıdır
- Dürüm içeriğinde acı biber, közlenmiş biber gibi seçenekler sunulmalıdır
- Fiyat politikası 150-180 TL arasında olmalıdır
- Paket servis hizmeti de önemli bir gelir kaynağıdır
- Açılış Süreci
- Baca kullanım izni ve bina sakinleri izni gereklidir
- Vergi levhası ve çeşitli resmi belgeler alınmalıdır
- Mutfak alanına yatırım yapılmalıdır
- Açılışta indirimli hizmet ve sosyal medya reklamları önemlidir
- Öneriler
- Farklı lezzetler denenmeli ve hijyen sağlanmalıdır
- Terminal pos cihazları kullanılmalıdır
- Aylık sürekli reklam yapılmalıdır
- Personel seçiminde dikkatli olunmalıdır