Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir içerik üreticisinin Muhammed abi adlı arkadaşıyla birlikte Yoo adlı oyunu oynadığı bir oyun içeriğidir.
- Videoda öncelikle çar karakterinin level atlaması gösterilmekte, ardından eldiven görevinin nasıl tamamlanacağı detaylı şekilde anlatılmaktadır. Daha sonra canavarlı zırhların parşömenler kullanılarak dönüşümleri denenmekte ve başarılı dönüşümler elde edilmektedir. Ayrıca içerik üreticisi kendi kurduğu 40 kişilik lonca hakkında bilgi vermektedir.
- Eldiven görevi için çürük ruh taşı toplama, şüpheli olayları çözme ve dolandırıcı hava ile etkileşim kurma gibi adımlar izlenmekte, görevin tamamlanması yaklaşık bir saat sürmektedir. Video sonunda içerik üreticisi eldiven lisansını aldığını ve yeni bir bilezik aldığını göstermektedir.
- 00:01Çarı Level Atlama ve Eldiven Görevi Hazırlığı
- Oyuncu, Yoo'ya girdikten sonra hızlı koşma görevini tamamladığını ve çarı level atlamak için çalıştığını belirtiyor.
- Çarı level 1'den 2'ye geçiş yapmak için yaklaşık 1,5 saat sürmüş ve dakikada -1 XP gelmiş.
- Eldiven görevini yapmak isteyenler için Türkiye'de Bong Tr'ın ucuza yapabileceğini ve videoyu izleyenlerin "videodan geldi" diyerek özel fiyatla hizmet alabileceğini söylüyor.
- 01:46Eldiven Görevinin Başlangıcı
- Oyuncu, eldiven görevini tek başına yapacağını ve Anko'dan idare itemler aldığını belirtiyor.
- Eldiven yapmak için belirli değerleri sağlamak gerektiğini ve INT değerinin önemli olmadığını söylüyor.
- İlk görev olarak 10 tane çürük ruh taşı toplamak istendiğini ve bunu metin keserek farmlayacağını gösteriyor.
- 04:44Eldiven Görevinin Devamı
- Çürük ruh taşı toplama görevini tamamlayıp, eldiven görevine geri döndüğünde yeni güçler kazandığını belirtiyor.
- Şüpheli olaylar görevini alıyor ve yaşlı kadın, kral cadını ve Soğan Dağı'na yönlendiriyor.
- Dolandırıcı hava ile ilgili bir görev tamamladıktan sonra ejderha ateşinden bir şey toplamak istendiğini öğreniyor.
- 08:41Eldiven Görevinin Tamamlanması
- Görevi tamamlayıp eldiven lisansı aldığını belirtiyor.
- Eldiveni takarak 12 zeka, 5 sorbe, 5 bayılma ve 18 can değerlerine sahip olduğunu gösteriyor.
- Eldiven görevinin tahmini bir saat sürdüğünü, bazı kaynakların 4-5 saat dediğini ancak çarı ile birlikte 1 saat sürdüğünü belirtiyor.
- 10:35Canavarlı Zırh Dönüşümü
- Canavarlı zırh dönüşümü için altı deniz seferinden fazla şansı olan zırhlar kullanılıyor.
- Dönüşümde beş parşömen harcanarak iki tane canavarlı zırh elde edildi.
- Yüzde on şansa geçirmek çok müthiş bir şey olarak değerlendirildi.
- 12:34Lonca Hakkında Bilgiler
- Loncada kırk kişi bulunuyor ve on-onbeş tane meleği çağrıları mevcut.
- Loncanın ilerlemesi güzel oluyor ve hedef mavi bayrak üst sıraya çıkmak.
- Lonca hala alımdayken, yüz level karakterine güvenen ve kendi karakterini gören arkadaşlar bekleniyor.