Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Metin ve Zeki adlı iki oyuncunun Craftrise sunucusunda oynadıkları bir oyun içeriğidir. Metin, izleyicilere 300 like alındığında kullandığı akıcı shader pack'i paylaşacağını belirtiyor.
- Videoda oyuncular, shader pack'in performansını test etmek için iki farklı oyun partisinde oynuyorlar. Metin, shader pack'in FPS'ye çok fazla etkisi olmadığını, ancak düşük FPS alan bilgisayarlarda kastırabileceğini belirtiyor. Oyun sırasında oyuncular, diğer oyuncularla mücadele ediyor, blokları kesiyor ve çeşitli nesneleri topluyorlar. Video, oyuncuların oyun içi deneyimlerini ve shader pack'in görsel kalitesini gösteriyor.
- 00:15Giriş ve Shader Pack Tanıtımı
- Metin, CraftRise sunucusunda SkyBlock oyununu Zeka ile birlikte oynayacağını belirtiyor.
- 300 like geldiğinde kullandığı akıcı shader pack'ı paylaşacağını söylüyor.
- Yeni bir Discord loncası olan "Queen Team" açtıklarını ve kanalına katılanlara davet atacağını belirtiyor.
- 01:24Shader Pack Hakkında Bilgiler
- Shader pack'ın çoğu kişiye kastıracağını, ancak videonun başlığındaki gibi en az kastıran shader packlerden biri olduğunu belirtiyor.
- Shader pack'ın düşük FPS (60-70) alanlarda kastırabileceğini, ancak Metin'in kendi bilgisayarı üzerinde FPS'de çok fazla değişim olmadığını söylüyor.
- Shader pack'ın motionları olmadığını belirtiyor.
- 02:00Oyun Oynanışı
- Metin ve Zeka SkyBlock oyununda birbirlerini öldürmeye çalışıyorlar.
- Metin ilk parttan güzel bir şekilde çıkabildiğini ve 4000 puan aldığını belirtiyor.
- Zeka 1000 puan aldığını söylüyor.
- 05:08İkinci Part
- İkinci partte Metin'in 7000 puan aldığı belirtiliyor.
- Shader pack'ın FPS'te çok fazla değişiklik yapmadığını tekrar vurguluyor.
- Oyun sırasında Metin, Zeka ve diğer oyuncular arasında mücadeleler yaşanıyor.
- 07:58Video Kapanışı
- Video iki farklı gayette güzel geçtiğini belirtiyor.
- İzleyicilerden videoya like ve yorum yapmalarını istiyor.
- Kanalına abone olmaları için davet ediyor.