Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Faruk adlı bir içerik üreticisinin Minecraft'ta ilaç (mod) kurulumunu adım adım gösterdiği bir eğitim içeriğidir. Faruk, 1.20 sürümünde hile yaşayacağını belirtiyor.
- Video, ilaç kurulumunun tüm aşamalarını detaylı şekilde anlatıyor. Önce gerekli dosyaların nasıl indirileceği, ardından kurulum süreci ve olası hataların nasıl çözüleceği gösteriliyor. Kurulum tamamlandıktan sonra, oyun içinde ilaç menüsünün nasıl açılacağı ve X-ray, uçma, anti-AFK gibi çeşitli hilelerin nasıl kullanılacağı gösteriliyor. Video, Minecraft'ta ilaç kullanmak isteyenler için kapsamlı bir rehber niteliğindedir.
- 00:01Minecraft Hile İndirme ve Kurulumu
- Videoda Minecraft 1.20 sürümünde hile gösterilecek ve bu hile Client Telegraf olarak adlandırılıyor.
- Hile Launcher'da çalışır, Titan Launcher'da ve Minecraft'ın kendi Launcher'ında da çalışır.
- Hileyi indirmek için önce açıklamada bırakılan linki tarayıcıya yapıştırıp girmek gerekiyor.
- 01:02Discord Sunucusu ve İndirme İşlemi
- Linkle uğraşmak istemeyenler için Discord sunucusuna katılabilir, ancak abone rolü için YouTube kanalına abone olduğunuza dair fotoğraf kanıtı yüklemeniz gerekiyor.
- İndirme işlemi için linke gittikten sonra açılan sayfayı kapatıp, "linke git" butonuna 15 saniye arayla basarak ilerlemek gerekiyor.
- Sayfada "üç içerik gezin" talimatı verildikten sonra, linke git butonuna basarak indirme sayfasına ulaşılıyor.
- 03:40Dosya İndirme ve Kurulum
- İndirme sayfasına ulaştıktan sonra 4-5 saniye bekleyip dosyayı indirmek gerekiyor.
- İndirilen RAR dosyasını açıp içinden gerekli dosyaları masaüstüne taşıyabilir veya "dosyaları ayıkla" seçeneğini kullanabilirsiniz.
- Telegraf Launcher kullanıyorsanız, Fabrik modu zaten dahil olduğu için sadece indirilen dosyaları kopyalamanız yeterli.
- 04:51Fabrik Modu Kurulumu
- Fabrik modunu yüklemek için sürüm seçme kısmından 1.20.1 sürümünü seçip kurulum yapmanız gerekiyor.
- Kurulum sırasında "appdata" klasörüne gidip, "minecraft game" klasörüne ulaşmanız ve mevcut modları geçici bir klasöre taşımanız gerekiyor.
- Fabrik modu kurulduktan sonra, indirilen Fabrik ve Client dosyalarını "mods" klasörüne sürükleyerek kurulum tamamlanıyor.
- 07:47Hilenin Kullanımı
- Hile kurulduktan sonra yeni bir dünya oluşturup oyunu başlatın, sol üst köşede hile menüsünün açıldığı görülecek.
- Hile menüsünü açmak için Shift tuşuna basmanız gerekiyor.
- X-ray, aydınlık ayarı, anti-AFK gibi birçok hile özelliği bulunuyor ve tuş atamaları kişisel tercihlerinize göre ayarlanabilir.