Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Creed Wild adlı bir oyun youtubercinin League of Legends oyununu oynadığı bir oynanış içeriğidir. İlk bölümde yeni çıkan bir şampiyon (muhtemelen Ahri) oynanırken, ikinci bölümde Morello karakteriyle Emre Otuzbir ve diğer takım arkadaşlarıyla birlikte mücadele edilmektedir.
- Videoda oyuncu, yeni şampiyonun yeteneklerini (elektrik patlamaları, elektrikli bıçaklar, hızlanma) ve oynanışını detaylı olarak göstermektedir. İlk bölümde şampiyonun hem üst koridorda hem de mit'te oynanabildiği, ilk seviyeden itibaren güçlü olduğu ve doğru eşya dizilimiyle çok etkili olabileceği vurgulanırken, ikinci bölümde baron kazanma çabaları ve takım stratejileri gösterilmektedir.
- Videoda ayrıca oyuncunun takım arkadaşlarıyla iletişimini, item seçimlerini ve oyunun sonunda takımının 23-56 skorla kazandığını belirtmesi de yer almaktadır.
- 00:17Yeni Çıkan Şampiyon Tanıtımı
- Creed Wild, yeni çıkan bir şampiyonu tanıtıyor ve bu karakterin hem üst koridorda hem de mit'te oynayabileceğini belirtiyor.
- Oyunda elektrikler tercih edilmiş ve bir altından can çalma yeteneği alınmış.
- Karakterin yetenekleri basit olduğu için çok fazla oynanacağını düşünüyor.
- 01:11Şampiyonun Yetenekleri
- İlk yetenek shuriken fırlatıyor, ikinci yetenek her dört vuruşta bir elektrikli bıçak fırlatıyor.
- Üçüncü yetenek elektrik yükünde hızlanıyor ve rakiplerin içinden geçip elektrik şokları fırlatıyor.
- Karakter uzaktan oynanabiliyor ve rakiplerin içinden geçerek hasar verebiliyor.
- 01:59Oyun Deneyimi
- Dereceli modda oynadıklarını ve liglerinin yüksek olduğu için iyi rakiplerle karşılaşacaklarını belirtiyor.
- Rakipleri dodge yaparak ve yeteneklerini kullanarak yenmeyi başarıyor.
- Can çalma yeteneği sayesinde rakipleri kolayca yenmeyi başarıyor.
- 04:24Eşya Dizilimi ve Stratejiler
- Küreden eşya alarak çok güçlü olduğunu belirtiyor ve Rabadon ve roket kemer almayı öneriyor.
- Maske eşyasını erkenden alarak hasarı yavaş yavaş arttırmayı öneriyor.
- Zonya ve roket kemerli agresif oyun yapabileceğini, yakından takıma değişiklik yapabileceğini söylüyor.
- 07:45Şampiyonun Gücü ve Oynanabilirliği
- Oynadığı en güçlü şampiyonlardan biri olduğunu ve çok kolay oynadığını belirtiyor.
- Ultiyi açtığında rakiplerin üzerinde elektrik patlıyor ve ikinci yeteneği ile elektrik yükü bırakıyor.
- Birinci seviyeden itibaren en güçlü şampiyon olduğunu ve oynaması izlemesi keyifli olduğunu söylüyor.
- 11:56League of Legends Oyunu
- Oyuncu, ulti (özel yetenek) kullanarak düşmanı teklediğini ve takımının Morello eşyasını alması gerektiğini belirtiyor.
- Oyuncu, ulti düşüren eşyayı çok istediğini ve telefonunun şarjının hala düşük olduğunu söylüyor.
- Oyuncu, Zümrüt seviyesinde oynadığını ve işi gereği yeterince oyun oynayamadığını ifade ediyor.
- 14:12Oyun Stratejisi
- Oyuncu, maske alarak hasarının %10 artması gerektiğini düşünüyor ve ultim geldiğinde iş yapacaklarını belirtiyor.
- Oyuncu, karşı gelen bronz seviyesindeki oyuncunun kötü oynamadığını ve sürekli darladığını söylüyor.
- Oyuncu, yakında double travel ve vs videoları çekileceğini belirtiyor.
- 17:12Oyunun Son Aşamaları
- Oyuncu, takımının alev ejderini aldığını ve iyi olduğunu söylüyor.
- Oyuncu, oyunu kaybetme endişesiyle sinirlendiğini ve üst üste düşmanları kesmeyi planladığını belirtiyor.
- Oyuncu, oyunun nasıl kazanılacağını bilmediğini ve baron tarzı şeylerin gerekli olduğunu düşünüyor.
- 21:40Oyunun Sonu
- Oyuncu, düşmanı patlatarak oyunu bitirmeye çalışıyor.
- Oyuncu, Zhonya'yı basarak oyunu bitirmeye çalışıyor ve kayısıyı vuruyor.
- Oyuncu, videoyu beğenenlerin like atmasını istiyor ve 23:56 kolar oynamasının zevkli olduğunu belirtiyor.