• Buradasın

    Donmuş Anahtar Nasıl Alınır Rehberi

    youtube.com/watch?v=u1rDZVYVMwM

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir oyun rehberi formatında olup, içerik üreticisi izleyicilerin topluluk bölümünde sunduğu "donmuş anahtar nasıl alınır" sorusuna yanıt vermektedir.
    • Video, donmuş anahtarın nasıl alınacağını adım adım göstermektedir. İçerik, Kuzey Rüzgarı Zulası adlı yerdeki birinci ve ikinci kattaki boss'lara nasıl ulaşılacağını, hangi saatlerde boss'ların çıkacağını ve anahtarın nasıl kazanılacağını detaylı şekilde anlatmaktadır. Ayrıca, ikinci kattaki yedi odanın yapısı, boss'ların çıkma düzeni ve anahtarın kazanma şansı hakkında bilgiler verilmektedir. Video sonunda kullanılan ekipmanlar ve simyalar da gösterilmektedir.
    00:12Donmuş Anahtar Bulma Rehberi
    • Topluluk bölümünde "donmuş anahtar nasıl bulunur" sorusu geldiğinden bu konu hakkında video hazırlanmıştır.
    • Donmuş anahtar bulmak için önce "terkedilmiş kale"den başlayıp "dogan ovası", "seogan çora", "nam gaye ila geçidi", "kuzey rüzgarı", "uçurum" ve "ruh sırtı" haritalarına geçmek gerekiyor.
    • Ruh sırtına geldikten sonra ordinat atarak içeri girmek ve giriş ücreti ödemek gerekiyor.
    01:11Kuzey Rüzgarı Zulası
    • Kuzey rüzgarı zulasında statü 45, str 35, statü 45 tamamlanması gerekiyor, aksi takdirde vuruş, hepsi ve hareket hızı yarı yarıya düşer.
    • Boss'un olduğu odaya gidildikten sonra bakımdan sonra boss veya generaller çıkıyor.
    • Bosslar her saat 27. ve 31. dakikada çıkıyor: 27'de C1, C3, C5; 31'de C2, C4, C6 çıkıyor.
    04:16İkinci Katta Donmuş Anahtar
    • İkinci kata gitmek için aynı odadan devam ediliyor ve "kuzey rüzgarı inişi"ne gidiliyor.
    • İkinci katta 7 oda bulunuyor ve burada buz ve şimşek elementleri var, slotlar boss çift element.
    • İkinci katta her saat 27. dakikada C1, C3, C5; 31. dakikada C2, C4, C6 çıkıyor, ayrıca her iki saatte bir 7 odadan birine rastgele bir boss atılıyor.
    06:02İkinci Kattaki Odalar
    • İkinci kattaki odalara geçerken aralardan geçilmemeli, aksi takdirde başlangıça atılıyor.
    • Odalar farklı şekillerde işaretleniyor: "kemik odası", "sola bakan oda", "terse bakan oda" gibi.
    • Odalarda sahte generaller bulunuyor, bunlarla ilgilenmeye gerek yok, sadece gerçek boss'lara odaklanılmalı.
    09:02Boss'ları Kestirme ve Anahtar Alma
    • Boss saatine geldikten sonra, general kesilirse boss çıkıyor ve anahtar düşüyor.
    • Anahtar almak şans faktörüne bağlı, Ege sunucusunda ortalama 700k canavar ege server için 125 düşürüyor.
    • Donmuş anahtar alındıktan sonra itemler ve simyalar gösteriliyor, 6. üst tamamen kişisel tercihe bağlı olarak ayarlanabilir.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor