Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir içerik üreticisinin Brawl Stars oyununda Mortis karakterini kullanarak oynadığı bir oyun içi oynanış videosu. İçerik üreticisi, Mortis'i "Mortis Pro" olarak adlandırarak karakterini geliştirmekte ve çeşitli modlarda maçlar oynamaktadır.
- Videoda oyuncu, sıfırdan bir hesap açıp Mortis karakterini satın alıp, karakterini geliştirmek için elmaslar kullanır, 15. rütbeye kadar botlarla maçlar oynar ve 100. kupaya ulaşır. Ardından gerçek oyuncularla maçlar oynamaya başlar, sezonluk görevleri tamamlar, Mortis'i 10 seviyeye çıkarır ve efsanevi kostümünü açar. Video, oyuncunun savaş topu, elmas kapmaca ve çifte hesaplaşma modlarında oynadığı maçları göstermektedir.
- Oyuncu, Mortis'in hızlı kurtarma taktiği gibi özel stratejilerini paylaşırken, kamp küreni kullanımını önerir ve yıldız güçleri arasında sarmal yılanı tercih ettiğini belirtir. Video boyunca oyuncu, 514 kupaya ulaştığını ve Mortis kulübüne katıldığını göstererek, 1000 kupaya çıkmak için etkinliklerin kaldırılması gerektiğini belirterek sona erer.
- Brawl Stars'ta Mortis Karakteri Satın Alma
- Videoda sıfırdan bir hesap açılıp Mortis karakteri satın alınacak ve maksimum kadem olmak hedefleniyor.
- Mortis karakteri 26 yaşında ve gizemli karakter olarak 350 elmas karşılığında satın alınabiliyor.
- Brawl Pass Plus elmasları kullanılarak Mortis'in ilk kostümü satın alınıyor.
- 01:50Mortis'in Geliştirilmesi
- Mortis'in kamp küreni kullanılması öneriliyor çünkü tüm senaryolarda daha iyi performans sağlıyor.
- Eşya açma fırsatı olduğunda kalkan açılması tavsiye ediliyor.
- Yıldız gücü olarak sarmal yıl alınması öneriliyor.
- 02:55İlk Maçlar ve Kupalar
- Mortis karakteri ilk kez oynanıyor ve hoplayan zıplayan karakterler seviliyor.
- Botlarla oynanan ilk maç kazanılıyor ve 110 kupaya geçiliyor.
- 110 kupada artık gerçek insanlarla oynanmaya başlanıyor.
- 04:09Gerçek İnsanlarla Oynama
- Mortis'in ince taktikleri gösterilecek ve çevrede kimler var kimler yok kontrol edilecek.
- Kutular Mortis karakteriyle yavaş alınıyor.
- Yüksek kupada oynayan rakiplerle karşılaşıldığında zorlanılıyor ve kalkan ihtiyacı duyuluyor.
- 06:32Oyun Stratejisi ve Karakter Özellikleri
- Oyuncu, Frank karakterinin kazanma serisini götürdüğünü ve soğuk soğuk terler döktüklerini belirtiyor.
- Mortis karakterinin robotundan inmediğini ve ölümsüz olduğu için onu öldürmek için özel bir strateji gerektirdiğini açıklıyor.
- Mortis karakterini öldürmek için adamın mermini boşa atmak ve ince bir operasyon gerçekleştirmek gerektiğini, adamı duvar etrafında kıstırıp hızlı duvara vurmak gerektiğini söylüyor.
- 08:05Maç Stratejileri ve Karakter Seçimi
- Oyuncu, Mortis karakterinin 5000 canı olduğunu ve bu karakterin maçları kazanmak için çok kasması gerektiğini belirtiyor.
- Mortis karakterinin yeteneklerini kullanarak rakipleri öldürdüğünü ve bu yeteneklerin efsane olduğunu söylüyor.
- Oyuncu, Mortis ve Edgar karakterlerini sevdiğini, başlangıçta Edgar'ı daha çok sevdiğini ama şimdi Mortis'i daha çok sevdiğini belirtiyor.
- 13:31Maç Sonrası Değerlendirme
- Oyuncu, Mortis karakterinin gücünü gösterdiğini ve iki kişiye aynı anda nişan atmanın daha etkili olduğunu söylüyor.
- Oyuncu, Mortis karakterini öldürmeyi tercih etmediğini ve şov yapmak istediğini belirtiyor.
- Oyuncu, maçı kazandıklarını ve skorun 15 olduğunu gösteriyor.
- 14:19Sezonluk Görevler ve Mortis Karakteri
- Sezonluk görevler açıldı ve bu serinin en kritik yeri olarak belirtildi.
- Mortis karakterini bulmak gerekiyor çünkü bunları bulduktan sonra altın kasa pro plus'tan hipers alınacak.
- Mortis tek hesaplaşmada oynamak zor çünkü Edgar ve Liller gibi karakterler kutuları hızlıca topluyor.
- 15:36Mortis ile Maç Oynama
- İlk hedef Colette üstüne doğru gitmek ve Edgar'ı duvarın yanında öldürmek.
- Mortis ile maçları kazanmak için adamları yakalayıp öldürmek gerekiyor, aksi takdirde kazanma imkanı sıfır.
- Crow karakterini bulmak ve öldürmek daha kolay, Mortis ile duvara vurmak normal bir yöntem.
- 17:57Görevleri Tamamlama ve Ödüller
- Tüm görevler tek seferde tamamlandı ve 28 XP geldi, 50 kademeye kadar tek seferde tamamlandı.
- Efsane ödülü geldi ve tüm kutular açıldı, içinden güzel bir şey çıkmadı.
- Efsane kostüm açıldı ve 293 elmas elde edildi.
- 18:53Mortis'i Geliştirme ve Savaş Topu Modu
- 300 taşa Mortis çekildi ve efsanevi kostüm açıldı.
- Mortis'in 11. seviyeye basıldı ve hasar 1 alındı, hiper şarj satın alındı.
- Mortis'in iyi olduğu oyun modu savaş topu olduğu için bu modda oynanmaya başlandı.
- 20:56Futbol Maçı
- Konuşmacı, randomlarla oynamaktan şikayet ediyor ve maçta 60-4 skorla oynadığını belirtiyor.
- Maçta karşı takıma Mac, El Primo ve Tara karakterleri geldiğini ve maçı bol bol dolduracaklarını söylüyor.
- Maçta şanssızlık yaşadığını, pas alamadığını ve gol atamadığını ifade ediyor.
- 22:15Maçın Devamı
- Konuşmacı, maçın neden bitmediğini ve gol atamadıklarını sorguluyor.
- Karşı takımın dünya kupası maçı oynuyor gibi oynadığını ve aksesuarlarının bittiğini belirtiyor.
- Maçta bir gol atarak 1-1 skoru elde ediyor ve sonunda 2-1 kazanarak maçı kazanıyor.
- 24:51Elmas Kapmaca
- Konuşmacı, elmas kapmaca modunda ilk maçına başlıyor ve karşı takımın tehlikeli olduğunu fark ediyor.
- Elmas kapmacada hiperşarj ve aksesuarları sonlara kadar saklamayı öneriyor.
- Maçın bitmesine yaklaştığında hiperşarj kullanarak karşı takımı yenerek maçı kazanıyor.
- 26:01Diğer Oyun Modları
- Konuşmacı, nakavt ve soygunu denemeyi akıl kari bulmadığını, savaş topu veya tekli hesaplaşmayı tercih edeceğini belirtiyor.
- Çift hesaplaşma modunda oynarken takımının bot gibi davrandığını ve maçı kazanmanın zor olduğunu söylüyor.
- Kulüpleri açarak 29 kişilik Mortis kulübüne katılmaya karar veriyor.
- 27:57Savaş Topu Modu Seçimi
- Konuşmacı, melekleri seçmek yerine yetenek olmadığı için savaş topuna geçeceğini belirtiyor.
- Tekli hesaplaşma modunda yetenekler olduğu için geri dönemeyeceklerini ve savaş topuna takılacaklarını söylüyor.
- Savaş topunda adaletsizlik olduğunu, harbi adamları öldüremediklerini ifade ediyor.
- 28:30Savaş Topu Maçı
- Mortis karakteriyle karşı takıma saldırmaya başlıyor ve gol atıyor.
- Karşı takıma saldırırken saklanıp fırsat kolladıklarını belirtiyor.
- Ulti kullanarak rakipleri öldürdüklerini ve maçı kazandıklarını söylüyor.
- 30:09Maçın Devamı
- Karşı takımda bir Mortis geldiğini ve iyi olanın Mortis'in kazanmasını istediğini belirtiyor.
- Rakipleri öldürdüklerini ve durumu bir eksi yaptıklarını söylüyor.
- Rakiplerin kalesine doğru yürüdüklerini ve rakiplerin çaresiz kaldığını ifade ediyor.
- 31:01Maçın Sonu ve Değerlendirme
- Karşı takımda Frank adlı bir oyuncunun hareketlerini anlamadıklarını belirtiyor.
- Frank'ın dümdüz koşup ölüp durduğunu söylüyor.
- Maçta 828 kupaya ulaştıklarını ve 1000 kupaya çıkmak için etkinliklerin kaldırılması gerektiğini belirtiyor.