Buradasın
Brawl Stars "Melekler Şeytanlara Karşı" Etkinliği İncelemesi
youtube.com/watch?v=nB0hVV3_mSkYapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir içerik üreticisinin Brawl Stars oyununun "Melekler Şeytanlara Karşı" etkinliğini incelediği Türkçe altyazılı bir Brawl Talk içeriğidir.
- Videoda yeni etkinliğin detayları, melek ve şeytan yetenekleri, yeni oyun modları ve kostümler kapsamlı şekilde ele alınmaktadır. İçerik üreticisi, etkinliğin 7 Kasım-5 Aralık arasında gerçekleşeceğini, yeni savaşçı Juju'nun 30 Ekim'de ve destansı Sha'nın 29 Kasım'da ekleneceğini belirtmektedir.
- Ayrıca videoda sekiz bit, otiz, raf, penny ve sütü gibi karakterlerin yetenekleri ve ultileri anlatılmakta, Aralık sezonunda sunulacak animasyon ilhamlı kostümler ve roll-pass kostümleri hakkında detaylı bilgiler verilmektedir. Kupa sıfırlamasının düzenlenmesi ve kupa kutularının oluşturulması gibi yeni özellikler de videoda yer almaktadır.
- 00:40Brawl Stars'ta Melek ve Şeytan Etkinliği
- "Melekler Şeytanlara Karşı" adlı yeni etkinlik Brawl Stars'a geliyor ve yeni şeytan ve melek yetenekleri, oyun modları ve destansı kostümler sunuyor.
- Oyuncular yazı tura atarak o gün melek veya şeytan olarak belirleniyor ve her iki taraf için de farklı star hediyeleri bulunuyor.
- Kader kitabından kadim yetenekler kazanılabiliyor ve bu yetenekler tüm savaşçılar için kullanılabilir.
- 01:47Melek ve Şeytan Yetenekleri
- Melek ve şeytanlar için toplam on iki farklı yetenek bulunuyor ve Brawl Talk'ta tek seferde yalnızca bir yetenek kullanılabiliyor.
- Melek yetenekleri arasında "Yeniden Doğuş" (öleceğiniz esnada kalkan ve düşmanları geriye itme), "Ruh Taciri" (şifa verme ve düşmana vurduğunuzda kaos oluşumu) gibi özellikler var.
- Şeytan yetenekleri arasında hasar veren bir iblis bulunuyor.
- 02:28Yeni Oyun Modu
- Star Park'ta portallar açılıyor ve "Şeytani Portal" adlı yeni bir oyun modu geliyor.
- Bu modda melekler ve şeytanlar kendileri için savaşacak ve ruh çağırmak için tılsım toplamak gerekiyor.
- Oyunda rakibin taretini yok etmek veya en fazla hasarı vermek oyunu kazanmak için yeterli oluyor.
- 03:29Yarışma ve Ödüller
- Sezon boyunca her üç günde bir yarışma yapılacak ve oyuncular belirli oyun modlarında yarışarak liderlik tablosunda yer alacaklar.
- Liderlik tablosunda yer alanlar daha fazla melek ve şeytan star hediyesinden açıp ekstra ödüller kazanabilecekler.
- Sınırlı biletler de mevcut ve yeni kostümler sunuluyor.
- 03:50Yeni Kostümler
- Melek Neri Lori, Brawl Pass ve Brawl Pass Plus kostümleri, iki tane hiper şarj kostümü (Şeytan Mortis ve Melek Edgar) ve altı tane ekstra kostüm (üç şeytan, üç melek) sunuluyor.
- Cold ve Collet için yeni renk seçenekleri getirilmiş: Işık Meleği Cold ve İblis Collet.
- Etkinlik 7 Kasım'dan 5 Aralık'a kadar sürecektir.
- 04:44Yeni Savaşçı Juju
- Juju, gizemli bir savaşçı olarak Brawl Stars'a geliyor ve tuhaf şeyler dükkanın sahibi ve ürkütücü bir woodoo büyücüsü olarak tanımlanıyor.
- Her biri özel element gücüne sahip üç farklı özelliği bulunuyor: çimen menzili arttırıyor, toprak hasarı ve suda düşmanları yavaşlatıyor.
- Juju, doğaüstü bir vodoo bebeği olan Gris'i çağırabiliyor ve suda yürüyebiliyor, 30 Ekim'de (Çarşamba günü) gelecek.
- 05:31Kupa Sıfırlaması
- Kupa sıfırlaması düzenlenecek ve artık sinir bozucu ve karmaşık olmayacak.
- Sezon sıfırlamasında gerçekleşecek tüm savaşlar bin kupayla sınırlı olacak ve bunun üzerinde kazanılan kupalar sezon kupaları olacak.
- Sezon kupası kazandıkça kupa kutusu yükselecek ve sezon sonunda kupa kaybedip mücevher almak yerine yeni ödüller alınacak.
- 06:11Kupa Kutusu ve Ödüller
- Her kupa kutusunda garantili bir kostüm ve diğer ödüller olacak, kupa kutusu ne kadar yükselirse ödüller de o kadar iyi olacak.
- En yüksek sezon kademesi liderlik tablosunda gösterilecek ve ilk bin arasındaysanız bir rozet kazanacaksınız.
- Yüksek kupalı savaşlarla oynamak daha fazla ödül ve daha az ceza sağlayacak, bu sayede eşleşme süreleri kısalacak.
- 06:56Yeni Karakter Destansı Sha
- Destansı Sha, bilinç kazanmış bir kıyafet yığını olarak Brawl Stars'a geliyor ve üçlüsünü tamamlıyor.
- Şehit haritada süzülüyor, sulardan geçebiliyor ve süper yeteneği ile duvarlardan bile geçebiliyor.
- 29 Kasım'da bu da Brawl Stars'a eklenecek ve yeni hiper şarjlar 8-bit'e geliyor.
- 07:38Brawl Stars Karakter Özellikleri
- Sekiz bit karakteri tarete ateş ediyor ve ultisi ile rakipleri sersemletiyor.
- Raf karakteri ultisi ile diğer takım arkadaşına hipers kazandırıyor ve yaralı karakteri aksesuarı varmış gibi ulti attığında etrafa mermi atıyor.
- Penny karakteri iki tane ateş ediyor ve ultisi sürekli kullanılabiliyor.
- 08:03Hiper Şarj Sistemi ve Kostümler
- Hiper şarj süresinde kostümler havada kalıyor ve hiper şarjlı olduğunuzda yok edilene kadar kostümün hiper şarj formunu kullanabiliyorsunuz.
- Aralık sezonunda animasyon ilhamlı kostümlerle Star Animasyon Stüdyolarına dönülüyor.
- Roll-pass kostümleri arasında Et Lue, Codelius, Doza, Paslı Otis, Hostes Lola, Yardımcı Şef Raf, Şansın Juju ve Mo-KJ kostümleri bulunuyor.
- 08:52Brawl Talk Etkinliği
- Brawl Talk etkinliğine katılmak için videoyu beğenip kanala abone olunması gerekiyor.
- Brawl Talk kitabı ücretsiz bir link üzerinden alınabiliyor.
- Yeni bir Star hediyesi açma etkinliği ve farklı kutular gelecek için güzel bir Brawl Talk geldi.