• Buradasın

    Tavuk But ve İncik Özellikleri

    ustayemektarifleri.com/soru-ve-cevaplar/tavuk-but-incik-tavugun-neresi

    Yapay zekadan makale özeti

    Temel Tanımlar
    • Bütün but, kalça ekleminden kesilen arka çeyrek gövdenin parçalarıdır
    • Tavuk incik, kaval kemiğini içeren derisiz ve kemikli alt kısımdır
    • Baget, butun ayak kısmına yakın, kemikli kısmıdır
    Özellikler ve Pişirme
    • İncik, tavuğun en lezzetli ve pişmesi zor bölgelerinden biridir
    • Marine edilerek ve fırın poşetinde pişirilerek lokum kıvamına gelir
    • Tavuk incik 180°C'de 35 dakika pişirilir
    Kullanım ve Çeşitler
    • İncik, kuzu ve dana gibi hayvanların bacak kısımlarından elde edilir
    • Tavuk budu, baget ve kalça parçalarının bütün halidir
    • Tavuk göğsü, en kolay pişen ve her tarife girebilen kısımdır

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor