Buradasın
Migros'un Et Temini ve Ürünleri
ustayemektarifleri.com/soru-ve-cevaplar/migros-eti-nereden-temin-ediyorYapay zekadan makale özeti
- Üretim Tesisleri
- Migros, İzmir'de 27.000 m2 ve Kocaeli'de 4.500 m2'lik et merkezlerinde üretim yapıyor
- Yıllık 60.000 ton et üretim kapasitesine sahip
- Ürünler Türkiye'de üretiliyor
- Helal Standartları
- Migros, helal belgeli üretim yapıyor
- Helal belgesi TSE denetimlerinden alınmış
- Uzman Kasap
- 2013'te kurulan marka, danaların but etlerinden hazırlanıyor
- Tüm süreç Migros güvencesiyle yürütülüyor
- Şirket Bilgileri
- Migros 1954'te kurulmuş
- Şirketin %50,83'ü Koç Holding'e ait
- Tuncay Özilhan şirketin sahibi