• Buradasın

    Japon Mantısı Gyoza Tarifi

    izmirdenlezzetler.com/2013/12/gyoza-%E9%A4%83%E5%AD%90-japon-mantisi/

    Yapay zekadan makale özeti

    Malzemeler
    • Hamur için un, kaynar su ve tuz kullanılır
    • İç harcı kıyma, lahana, mantar, soğan ve baharatlardan oluşur
    • Sos için soya sosu, sirke ve acı sos gerekir
    Hazırlanışı
    • Hamur yoğrulup 1 saat dinlendirilir
    • İç harç hazırlanıp hamurdan yuvarlaklar kesilir
    • Yuvarlakların ortasına harç konulup yarım daire şeklinde kapatılır
    • Toplam 60 adet gyoza yapılır
    • Kızartılıp sıcak su eklenerek pişirilir
    Servis
    • Sıcak servis yapılır
    • Yanında özel sosla sunulur
    • Çubuklarla alınıp sosa batırılarak yenir

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor