Buradasın
Dana Tranç Pişirme ve Özellikleri
stuttgart-isst.com/tr/tranc-et-nasil-pisirilir.htmlYapay zekadan makale özeti
- Pişirme Yöntemleri
- Tranç, zeytinyağı ile 5 dakika mühürlenerek pişirilir
- Marine işlemi 8 saat ile bir gün arasında sürer
- Yüksek ateşte her iki yüzü 1'er dakika pişirilir
- Sirke damlatmak eti yumuşatır ve pişirme süresini kısaltır
- Tranç Özellikleri
- Dananın kalça kısmında bulunan kırmızı renkli yağsız ettir
- Kuyruk sokumu ile nuar arasında yumuşak bölümdür
- Tas kebabı ve yağsız kıyma yapımında kullanılır
- Soku eti kadar lezzetli değildir
- Diğer Dana Etleri
- Bonfile, kontrfile ve antrikot en yumuşak dana etleridir
- Kontrfile ve pirzola sırt kısmından kuyruk sokumuna kadar çıkar
- Haşlama için en uygun etler kemikli ve kuzu gerdan etidir