Buradasın
Dana Paça Çorbası Tarifi
nefisyemektarifleri.com/dana-paca-ve-corbasi/Yapay zekadan makale özeti
- Malzemeler ve Hazırlık
 - Tarif 4-6 kişilik olup, 15 dakika hazırlık ve 3 saat pişirme süresi gerektirir
 - Ana malzemeler dana ayak, un, sıvı yağ ve çeşitli baharatlardır
 
- Pişirme Aşamaları
 - Dana ayakları temizlenip tüyleri ütülenip yıkanır
 - Düdüklü tencerede 2.5-3 saat pişirilir
 - Soğuyan düdüklü tencerede un yağda pembeleşene kadar kavrulur
 - Bacaklar ve suyu eklenerek çorba hazırlanır
 - Pişen bacaklar etlerinden ayrılıp parçalara ayrılır
 
- Alternatifler
 - Normal tencerede de hazırlanabilir, süre 1 saat artar
 - Terbiyeli olarak da yapılabilir