Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir grup arkadaşın büyük ikramiye çıkarsa ne yapacakları konusunda sohbet ettiği bir komedi sketçidir. Karakterler arasında kuaför, muhasebeci, mali müşavir ve diğer arkadaşlar bulunmaktadır.
- Videoda arkadaşlar, büyük ikramiye çıkarsa nasıl davranacaklarını tartışıyorlar. Bazıları kaçmayı, bazıları parayı kimseye vermemeyi, bazıları ise parayı derneklere bağışlamayı veya yatırım yapmayı planlıyor. Muhasebeci Adnan Bey, 80 milyon liralık ikramiye çıkarsa herkese birer lira dağıtmayı, mali müşavir ise derneklere bağış yapmayı öneriyor. Video, karakterlerin farklı tepkilerini ve komik diyaloglarını göstererek ilerliyor.
- Büyük İkramiye Durumunda Farklı Tepkiler
- Bir kişi büyük ikramiye çıkarsa kaçacağını, önce tek başına kaçacağını ve sonra Aslı'ya bağlanacağını söylüyor.
- Başka bir kişi büyük ikramiye çıkarsa ailesine haber vereceğini, onları İstanbul'a alıp bölüştürmeyi planladığını belirtiyor.
- Bir kişi büyük ikramiye çıkarsa kimseye söylemeden kaçacağını, parayı çatır çatır yiyip kimseye vermeyeceğini söylüyor.
- 02:15İkramiye Durumunda Kişisel Planlar
- Hasan, büyük ikramiye çıkarsa borçlarını ödeyeceğini ve evde keyfine bakacağını söylüyor.
- Bir kişi büyük ikramiye çıkarsa herkese birer milyon dağıtmayı planladığını, ülkenin nüfusunun seksen milyon olduğuna göre herkese birer lira düşeceğini hesaplıyor.
- Adnan Bey, büyük ikramiye çıkarsa ihtiyacı olan derneklere bağış yapacağını ve kendisiyle ilgili yatırım yapacağını belirtiyor.