• Buradasın

    Üçüncü Dünya Savaşı ve Kıyamet Kehanetleri Üzerine Bir Televizyon Programı

    youtube.com/watch?v=fCwxWs4eEIw

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, bir televizyon programı formatında olup, bir sunucu ve Ömer Çelik adlı bir konuk arasında geçen bir sohbeti içermektedir. Programda ayrıca "hocam" olarak hitap edilen bir diğer konuşmacı da bulunmaktadır.
    • Program, Üçüncü Dünya Savaşı'nın olasılığı, kıyamet kehanetleri ve bunların güncel siyasi olaylarla ilişkisi üzerine odaklanmaktadır. Video, Suriye ve Afganistan'daki siyasi durumlar, Şam kehaneti, Amik Ovası ve nükleer silahlar gibi konuları ele almaktadır. Ayrıca insan yapımı depremler (menma), iklim değişikliği, kuraklık ve su kaynaklarının stratejik önemi de tartışılmaktadır.
    • Programda ayrıca deccal kavramı, Armageddon savaşları ve hadislerdeki işaretler hakkında görüşler paylaşılmakta, doğal afetlerin insan eliyle mi yoksa doğal mı olduğu tartışılmaktadır. Video, günümüzün siyasi durumlarının dini kehanetlerle ilişkilendirilmesi üzerine bir analiz sunmaktadır.
    00:07Suriye ve Afganistan'daki Siyasi Durumlar
    • Suriye'deki durum karmaşıklaşmış durumda ve Birleşmiş Milletler'in kararı beklenirken Rusya'nın rolü belirsiz.
    • Suriye'de ve Afganistan'da farklı güçler arasında bölünme ve etki alanları için pazarlık yapılması gerekiyor.
    • Afganistan'da hükümet, Rusya ve İran'a taliban üzerinden terörle ilgili suçlamalar yöneltmiş, ancak bu iddialar reddedilmiş.
    01:54Şam Kehaneti ve Üçüncü Dünya Savaşı
    • Tevrat'ta geçen Şam kehanetinde Şam'ın yıkılacağı, onurunun kırılacağı ve taş taş üstünde kalmayacağı belirtiliyor.
    • Konuşmacı, Suriye olayının Üçüncü Dünya Savaşı'na doğru sürükleyebileceğini yıllar önce öngörmüş.
    • Günümüzde nükleer tehditler en üst düzeye gelmiş durumda, Amerika'nın nükleer açıklamalarına İran'dan karşılık olarak insanlığın yok edilmesiyle ilgili uyarılar geldi.
    04:23Nükleer Silah ve Doğal Afetler
    • Nükleer silahın keşfi doğadan ilham alınarak gerçekleşmiş, insanoğlu güneşin hidrojen-helyum döngüsünden yola çıkarak nükleer reaksiyonları keşfetmiş.
    • Eğer mevcut durum devam ederse, Suriye ve Afganistan gibi bölgelerde büyük musibetlere maruz kalınacak.
    • Doğal afetlerin artması ve büyük güçlerin kendi aralarında savaşmaya başlaması ihtimali var, ayrıca depremler gibi doğal afetler yaşanıyor.
    06:15İnsan Yapımı Depremler ve Komplo Teorileri
    • Menma (insan yapımı depremler) konusu tartışılmıştır, bilim adamları deprem makinesinin olmadığını iddia ederken, bazı devletlerin elinde olup olmadığı şüpheleri vardır.
    • Husumetli ülkeler arasında ard arda depremlerin oluşması, insan eliyle yapılan bir şeyler olabileceğini düşündürmektedir.
    • Gizli çalışmalar kapsamında iklim projeleri yapılabildiği iddia edilmektedir, ancak deprem silahının veya iklim silahının varlığından şüphe edilmektedir.
    08:05Depremlerin ve Silahların Varlığı
    • Nükleer silahın farklı bir durum olduğu belirtilirken, ilerleyen dakikalarında daha fazla bilgi verileceği söylenmektedir.
    • Putin'in veya Trump'ın deprem silahı olduğu iddiaları komplo teorisi şeklinde değerlendirilmektedir.
    • Eğer deprem silahı olsa, uluslararası hukuka göre nükleer saldırı ile eşdeğer bir durum olurdu ve bu silah gizli bir şekilde kullanılabilecekti.
    09:30Yağış Değişiklikleri ve Kehanetler
    • Türkiye'de kar yağışı neredeyse olmadı ve barajların doluluk oranları düştü, bu durumda panik yaşanmıştır.
    • Eylül-Ağustos aylarında İstanbul'da yazın en sıcak günlerinde aniden sel ve dolu yağışlar görülmüştür.
    • Konuşmacı, Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da yağışların artacağını öngörüyor ve panik yapmaya gerek olmadığını belirtiyor.
    11:36Deccal ve Haber Sistemi
    • Hadislerde deccal sistemi, her şeyi ters gösteren, iyiyi kötü gösteren, kötüyü iyi gösteren bir sistem olarak tanımlanmaktadır.
    • Deccalın çıkması kıyamet alametidir ve şu anda bu tarif edilen hadislerin gerçekleştiği düşünülmektedir.
    • Haberlerde anlatılanın birçok konuda tam tersinin gerçekleştiği iddia edilmektedir.
    13:00Su Savaşları ve Armagedon
    • Pentagon raporlarına göre 2020-2021 yıllarında su savaşları beklenmektedir ve terör örgütleri üzerinden bu savaşın yürütüleceği belirtilmiştir.
    • Su petrolden daha değerlidir çünkü su yoksa yaşam olmaz ve tarım yapılamaz.
    • Armagedon, dünyanın son ve çok kanlı son savaşıdır, Megiddo bölgesinde gerçekleşecek bir savaş olarak görülür.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor