Yapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, bir okul yolu asfaltlama projesi hakkında yapılan röportajları içeriyor. Röportajlarda Song Engin Radyo Televizyon, Zeliha Radyo Televizyon, Merbu Radyo Televizyon ve Ahmet Kılıç Aşçılık Bölümü öğrencileri yer alıyor.
- Videoda öğrenciler, okul yolunun asfaltlanmasıyla ilgili görüşlerini paylaşıyorlar. Eski yolların çukurlar ve toz toprak nedeniyle zorlu olduğu, yağmur yağdığında daha da kötüleştiği belirtiliyor. Asfaltlama sonrası otobüsle daha rahat ulaşım sağlanacağı, okul içinde daha düz yollar olacağı ve çekim yaparken yaşanan zorlukların çözüleceği vurgulanıyor. Öğrenciler, bu projeye katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ya Çiftçi'ye teşekkür ediyorlar.
- 01:01Okul Yollarının Asfaltlanması
- Song Engin, birinci sınıf öğrencisi olarak okul yollarının asfaltlanmasının çok iyi olduğunu ve otobüsle gelip gidebileceklerini belirtiyor.
- Eskiden çukurlar olduğu için ulaşım zor olduğu, belediye başkanına teşekkür edildiği ifade ediliyor.
- Zeliha, radyo televizyon bölümü öğrencisi olarak her yerin toz toprak olduğunu, yağmur yağdığında berbat olduğunu ve otobüsten inme konusunda zorlandıklarını söylüyor.
- 01:33Öğrencilerin Değerlendirmeleri
- Merbu, radyo televizyon birinci sınıf öğrencisi olarak yolun biraz geç olmasına rağmen güzel olduğunu ve daha rahat ulaşım yapılacağını belirtiyor.
- Okulun içindeki yolların daha düz olacağını, çekim yaparken zorluk çekmediklerini ve güzel bir çalışma olduğunu söylüyor.
- Ahmet Kılıç, aşçılık birinci sınıf öğrencisi olarak eskiden buranın köy yollarından bile kötü olduğunu ve büyükşehir belediye başkanı Sayın Ya Çiftçi'ye teşekkür ettiğini ifade ediyor.