• Buradasın

    Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi Öğrencilerinin Rektör Ziyareti

    youtube.com/watch?v=SF0Eg-kIYEM

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin rektör Prof. Dr. Sedat Murat'ı ziyaretini göstermektedir. Ziyarette rektör yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, çaba çam ve proje yürütücüsü Prof. Dr. Ebru Aktan Acar da hazır bulunmuştur.
    • Videoda öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle rektörün makamına ziyaret ederek hediye hazırlamışlardır. Ziyaret sırasında öğrenciler bir şarkı söylemiş ve rektörün beğendiği bir hediye (bot) gösterilmiştir. Ayrıca videoda öğrencilerin bir şarkı öğrendikleri ve bunu rektörün önünde söyledikleri görülmektedir.
    00:10Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi Ziyareti
    • Çok amaçlı erken çocukluk eğitimi merkezi öğrencileri ve öğretmenleri rektör Prof. Dr. Sedat Murat'ı makamında ziyaret etti.
    • Ziyaret sırasında öğrenciler ve öğretmenler rektörüne hediye sundular.
    • Öğrenciler rektörüne bir şarkı öğrendiler ve birlikte söylediler.
    02:35Ziyaretin Detayları
    • 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette rektör yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Çaba Çam ve proje yürütücüsü Prof. Dr. Ebru Aktan Acar hazır bulundu.
    • Ziyaret sırasında öğrenciler ve öğretmenler rektörüne çeşitli sorular yöneltti.
    • Öğrenciler rektörüne "öğretmenim" sözleriyle hitap ederek sevgi ve saygılarını ifade ettiler.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor