• Buradasın

    Afşin'de Yaz Spor Okulu Malzeme Dağıtımı

    youtube.com/watch?v=fTCePVmwwWo

    Yapay zekadan makale özeti

    • Bu video, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir töreni göstermektedir. Videoda Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, İlce Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve diğer yetkililer yer almaktadır.
    • Videoda Sodes projesi kapsamında yaz spor okuluna başlayan öğrencilere eşofman, takım, ayakkabı ve şapka gibi spor malzemelerinin dağıtıldığı tören gösterilmektedir. Ayrıca "Sokaktan Spora" adlı bir proje kapsamında gençlerin internet kafalarından uzaklaşıp sağlıklı bir şekilde yetişebilmesi için yapılan çalışmalar anlatılmaktadır. Törende yaklaşık 120 öğrenciye malzeme dağıtılmış ve pazartesi günü bin civarında öğrenciye daha fazla malzeme dağıtılacağı belirtilmiştir.
    00:03Yaz Spor Okulu Malzeme Desteği
    • Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaz okuldaki öğrencilere malzeme desteği sağlanıyor.
    • SODES projesi kapsamında yaz spor okuluna başlayan öğrencilere eşofman, takım, ayakkabı ve şapka takıldı.
    • Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven törende bir konuşma yaptı.
    00:54Proje Detayları
    • Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, belediye başkanını ve çocukları spor salonuna gönderen anne-babalara teşekkür etti.
    • "Sokaktan Spora" adlı proje, gençlerin internet kafaları ve stresli ortamlarda huzur bulabileceği, sağlıklı olarak yetişebileceği ortamlara kadar devam etmek amacıyla hazırlanmıştır.
    • Ocak ayından bu yana devam eden projede 120 öğrenci faaliyet göstermiş ve pazartesi günü yaklaşık 1000 öğrenciye spor malzemeleri dağıtılmıştır.
    01:50Tören Katılımcıları
    • Tören Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, ilçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürleri, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci tarafından katılmıştır.

    Yanıtı değerlendir

  • Yazeka sinir ağı makaleleri veya videoları özetliyor